Mirela Baicu


Vivianne Mode
by designer Mirela Baicu

Adresa magazin:

Magazin Victoria, etaj 3, Calea Victoriei , nr. 17
Bucuresti

Telefon:

0722 359 828
0769 736 544

Facebook:

Vivianne Atelier

Email:
baicu_vivianne@yahoo.com

Prezentare

Sunt Mirela Baicu, designerul brandului propriu Vivianne Mode.M-am nascut la data de 19 mai 1969 in comuna Manastirea, jud. Calarasi.

Am urmat cursurile scolii gimnaziale clasele I -VI in Manastirea, mai apoi in orasul Oltenita, iar liceul in Bucuresti - F.R.B. Liceul industrial nr. 6, actualmente Nichita Stanescu.

Am absolvit facultatea de management financiar-bancar in cadrul Universitatii Spiru Haret.

In decursul anilor am urmat diverse cursuri de perfectionare in diverse domenii de activitate obtinand diplome recunoscute national, cat si international: desenator proiectant, operator calcul, designer vestimentar.

Diploma de designer vestimentar, cu un calificativ maxim, am obtinut-o urmand cursurile de specialitate in cadrul Atelierelor Ilbah.

Inca din primii ani de libertate (1989), visul meu incepea sa prinda contur.Totul a inceput cu deschiderea unei firme in anul 1992, sub denumirea Vivianne Mode.

Desi constienta la aceea vreme ca nu pot incepe din start cu deschiderea unei case de moda, visam la ziua in care visul meu va deveni realitate. Numele firmei a fost ales din start pentru ceea ce avea sa devina mai tarziu. Inca din liceu colegii imi spuneau Vivi.De aici, n-a fost decat un pas, Vivianne si cum exista un singur vis, am decis - Vivianne Mode.