METALSTORE


METALSTORE

Adresa:

str. Baicului, nr. 65-67
Bucuresti

Telefon:

0751 059 459
0752 179 769

Website:

www.metalstore.ro

Facebook:

Metalstore.ro

Email:
office@metalstore.ro

Prezentare

Cine suntem?

Povestea firmei noastre a inceput in anul 1997 atunci cand ne-am hotarat sa devenim producatori de accesorii pentru animale de companie.

Pe parcursul dezvoltarii, ca orice antreprenor, am intampinat multe situatii in care am fost nevoiti sa adaptam productia de zgarzi la produsele de marochinarie gasite in piata. Astel ne-am simit obligati sa participam activ in sustinerea producatorilor romani de pe teritorul tarii, creand site-ul Metalstore.ro.

Ce este Metalstore.ro?

Este un proiect care a luat nastere la inceputul anului 2020 din dorinta de a furniza producatorilor si marochinariilor din tara, materialele necesare la un pret redus.

Am facut posibil acest proiect incheind pe parcursul anului 2019 mai multe contracte de colaborare cu fabrici din teritoriul U.E ce au ca domeniu de activitate productia de acesorii metalice si acesorii pentru marochinarie.

Toate accesoriile furnizate de acestia au fost tesate pe produsele noastre, cele care indeplineau un standard ridicat al calitatii au ajuns pe site, iar cele care din punct de vedere tehnic nu indeplineau un standard ridicat al calitatii (aspect si rezistenta) au fost excluse.

Modalitatile de plata.

Am hotarat ca plata comenzilor plasate pe site sa fie efectuata prin banca, aceasta din punctual nostru de vedere fiind cea mai sigura si rapida metoda de plata.

De ce drop shipping ?

Ne asiguram constant ca toate produsele afisate pe site sunt in stocurile fabricilor cu care colaboram. Singurul impediment al modalitati de lucru drop shipping fiind termenul de livrare de 7 zile. Drop shipping-ul ne permite sa practicam un pret cat mai mic al produselor.

In speranta ca am fost destul de transparenti si am facut proiectul nostrum inteles pentru dumneavoastra, ne dorim sa avem o colaborare cat mai placuta si sa ajutam pe cat posibil cresterea afacerii dumneavoastra.

Cu drag,

Echipa Metalstore.ro