M’ESTIMO


M’ESTIMO

Adresa:

Strada Soveja, nr. 83
Constanta, Romania

Telefon:

0726 551 155

Website:

www.mestimo.ro

Facebook:

Mestimo

Instagram:

mestimo.jewellery

Email:
contact@mestimo.ro

Prezentare

Brand M’ESTIMO

- brand romanesc care spune povestea feminina a bijuteriilor reale, elegante, rafinate, din materiale de calitate, cu toate certificarile in domeniu obtinute !

Designerii brand-ului creeaza pentru tinutele de zi, seara si eveniment bijuterii simple si simplu-sofisticat prin calitatea materialelor: argint 925 si argint placat cu aur 18 k tehnica Vermeil si cu o grosime reala si corecta a stratului de aur, oferind rezistenta, durabilitate, stralucire.

M’ESTIMO = unic + calitate + detalii

CURAJ – un argument puternic al femeii moderne !

Curaj in a purta ceva unic – set de bijuterii: cercei, inel, bratara, colier cu pandant sau fara - care sa ofere incredere, libertate in gandire si expresie, eleganta in exprimare, comportament si mister pe care le lasa in urma … !

Brandul M’ESTIMO este concentrat pe femininate pura, simplitate si unicitate, imprimand puterea de a alege o bijuterie sau un mix intre mai multe tipuri de bijuterii simple sau cu pietre, colorate ori nu, pentru femeia de azi, pentru ea, ca un insotitor zilnic sau ocazional, ca o amuleta magica plina de incredere si stil, ca un cadou perfect, ca o raza de curcubeu sau precum zambetul magnific al sufletului ei !

INELE
CERCEI
BRATARI
PANDANTE
COLIERE
CADOURI SI SETURI

Fiecare bijuterie este livrata gratuit, intr-un ambalaj premium.

M’ESTIMO aduce un PLUS – GARANTIE extinsa de 2 ani !

Frumusetea unei femei este pusa in evidenta elegant si discret prin purtarea oricarei bijuterii a brandului, create special si vizualizata/comandata printr-un simplu clik pe site-ul www.mestimo.ro.

Puterea sta in tine, alege M’ESTIMO !