Marche de Noel 2014

Voulez-vous Marche avec nous?

Marche de Noel, targul cadourilor de designer, se pregateste din nou sa fie cel mai cool eveniment de Craciun! Pe 13 si 14 decembrie, la Casa Universitarilor – un challet din povesti din strada Dionisie Lupu 46, te intalnesti cu designerii si cu colectiile lor – obiecte de design, bijuterii de autor, creatii vestimentare, bunatati, produse beauty si bio.

"Obiectele produse de designeri si artisti autohtoni, unicat sau in serie limitata, au concepte inedite, sunt create din materiale neasteptate si produc efecte... neasteptat de bune! Sunt cadouri de Craciun care surprind, creeaza o stare, iar intalnirea cu designerul se intampla intr-o atmosfera buna si e o experienta la care nimeni nu ar trebui sa renunte" spune Dan Piersinaru, fondatorul conceptului Marche de Noel.

Marche de Noel este, in termeni clasici, un targ cu cadouri specifice sarbatorilor de iarna; dar, ca sa intelegi cu adevarat cum se intampla lucrurile aici, imagineaza-ti un loc unde descoperi designeri minunati, idei noi, creatii incitante si amuzante, iar fantezia ta poate sa-si faca de cap, printre arome bio si mici surprize, fotografii si priviri sclipitoare, gusturi noi si prieteni vechi.

De fiecare data altfel dar mereu bine dispus, Marche de Noel aduce zane bune care fac imposibilul posibil si iti indeplinesc toate dorintele – fie ele indreptate catre obiecte de arta, decoratiuni de brad frumos mestesugite, bijuterii de autor, creatii vestimentare sau obiecte de design!
Asadar, pe 13 si 14 decembrie, Marche de Noel e cel mai bun scenariu pentru week-endul tau!

Casa Universitarilor, Strada Dionisie Lupu nr.46, sector 2, Bucuresti

Orar: sambata 13 decembrie, duminica 14 decembrie: 11.00 – 20.00
Bilet de intrare: 10 lei

Parteneri Media: Gold FM, Zeppelin, Fashion and Beauty, Feeder, Modernism, RFI, Senso TV, Radio Romania Cultural, Getlokal, Kudika, Yuppy, Port.ro, AloModa, DivaHair, Neaparat.ro, Visuell, Eroiiromanieichic.ro, 121.ro, Port.ro, Șapte Seri, Metropotam, Igloo

Contact:
Liana Vasilescu: now@dautor.ro
0724 506 724