MaraTOC – Maraton pe tocuri 2019

MaraTOC - "Maraton" pe tocuri, este un nou concept de eveniment sportiv, un altfel de maraton, pe tocuri (unde alergam cu familiile, ca o mare famiie) pentru diverse scopuri caritabile.

Se doreste a fi mai mult un cross decat un maraton in adevaratul inteles al cuvantului.

Ideea lui a pornit din realitatea inconjuratoare.

De unde ideea de MaraTOC?

E simplu.Ce vedem in fiecare dimineata cand trecem pe langa o scoala?

Fenomanul matinal al mamicilor ocupate cu viata profesionala, dar care dau o extrema importanta si vietii de familie, ducandu-si, grabite, pe tocuri, copilasii de mana la scoala.

Nu e usor sa alergi pe tocuri si sa fii mereu in priza pentru a reusi sa iti indeplinesti toate misiunile din ziua respectiva.

Insa, la o privire de ansamblu, dincolo de imaginea grabei si a haosului, copiii care au o familie sunt norocosi, pentru ei alearga cineva !

Ce se intampla cu copii care nu au familie? Copiii abandonati, copiii de la asezamintele sociale, copiii cu probleme de sanatate abandonati in spitale? Pentru ei cine alearga?

Ne dorim sa alergam NOI. Impreuna.

Se doreste a fi atinsa intreaga plaja de probleme sociale existente in Romania, de la copii cu dizabilitati, orfani, din centre de plasament sau orfelinate, la batrani prinsi in ceata azilelor de batrani.

Evenimentele au la baza idea de caritate (donatiile find acceptate prin virament bancar sau direct la fata locului, la fiecare eveniment), insa o imbraca intr-un moment sportiv plin de distractie, socializare si voie buna.

Se doreste o frecventa bianuala a acestui maraton, ce va aborda, diferite teme de caritate.

Ca prim eveniment, va invitam alaturi de Dora, amfitrionul numarul 1 al maratonului, pe 2 noiembrie, de la ora 10:00, la intrarea VIP de pe maior Coravu a Arenei Nationale, pentru a strange bani, de data aceasta, pentru Fundatia "Ajut un copil" si pentru Fundatia "Nane", dar si pentru o socializare de buna calitate, pentru distractie si voie buna.

Hai, te provocam sa vii alaturi de noi!

MaraTOC - "Maraton" pe tocuri
2 noiembrie 2019
Arena Nationala (intrarea Maior Coravu)
10:00 - 13:00
Bucuresti

Detalii: MaraTOC - "Maraton" pe tocuri