Make-Up Fest 2014


Festivalul de machiaj Make-Up Fest va avea loc in perioada 25-26 Octombrie 2014 la Palatul National al Copiilor Bucuresti cu un program de deschidere 09.00 - 18.30.
Este o manifestare dedicata machiajului si a tot ceea ce graviteaza in jurul acestei nise de infrumusetare, fiind conceputa pentru a-i reuni pe profesionistii din domeniu dar in acelasi timp va fi deschisa si publicului final. Promovarea legata de profesionistii din domeniu se indreapta atat spre make up artistii freelancer cat si spre saloanele de infrumusetare, deoarece cele mai multe cosmeticiene ofera clientelor si servicii de machiaj.

In cadrul festivalului se va organiza de asemenea un concurs The New Talent care include 2 categorii: Machiaj Fantasy si Machiaj Comercial. Juriul este compus dupa cum urmeaza: Alexandru Abagiu, Manuela Aida Sandhof, Mirela Vescan, Renata Abdullaeva, Oxana Bocancea, Inna Musinscaia, Stefano Anselmo.

Va fi de asemenea amenajata o scenape care pe toata perioada celor 2 zile vor avea loc demonstratii si conferinte sustinute de profesionitii din domeniu. Exista de asemenea si o sala unde se vor desfasura de asemenea pe toata perioada celor 2 zile Master class-uri sustinute de profesionisti, acestea fiind adresate majoritar profesionistilor iar accesul va fi numai pe baza de invitatie/inscriere.

Intrare: 5 lei

Pentru informatii suplimentare:
Porta Communication
Tudor Gabriela
0735 195 975
office@portacom.ro
makeupfest.portacom.ro
www.facebook.com/makeup.fest