Lust by Octavian Iacob


LUST by Octavian Iacob

Adresa:

Strada Opanez, nr. 6, bl. 70
sector 2, Bucuresti

Telefon:

0767 171 420

Website:

www.lust-romania.ro

Facebook:

LUST

Instagram:

lustromania

Email:
office@lust-romania.ro

Prezentare

LUST este, prin definitie, o viziune despre viata, un brand, un nume pentru costumul barbatesc ready-to-wear, care nu reprezinta doar material cusut sau colorat cu scopul de a imbraca barbatul care alege sa il poarte.

Potentialul LUST este creat si dezvoltat de Octavian Iacob. Si nu se limiteaza la costume, ci si accesorii, pantofi si elemente fashion tipic barbatesti.

Scopul, de fapt, este opusul, sa dezbrace barbatul de inhibitii, de teama, de prejudecati.

Asa a pornit ideea care concepe costumul barbatesc ca pe un omagiu adus femeii. Unei femei moderne si puternice nu i se asorteaza decat un barbat puternic care nu se ascunde in carapacea unor haine, ci care iti demonstreaza valoarea fara nici un fel de obstacol.

Intotdeauna puternica, femeia, desi din ce in ce mai puternica azi, este fragila prin definitie.Va cauta sa fie protejata, va cauta un barbat puternic, asumat si masculin. Un barbat care va arata mereu impecabil.

Atunci ca si acum, viata este un joc de vointa intre barbat si femeie.Brandul Lust nu este doar despre haine! Este despre dorintele ascunse in fiecare dintre noi, despre placerile trupului considerate atat de vinovate.

De multe ori o atitudine potrivita poate deschide usi inchise. Este vorba despre succes!

Despre stima, lux, aroganta si libertate.

Despre emotie, rafinament si senzualitate. Dorim sa va imbracam doar pentru placerea femeii de a va dezbraca!

Povestea noastra incepe acum! BE UNEXPECTED! Embrace LUST!