Love Yard Sale – 27 – 28 februarie 2016

LOVE Yard Sale, targul lucrurilor frumoase care merita inca o sansa sa fie iubite si purtate cu drag, va invita la editia lunii februarie in noua sa locatie: Mantuleasa 40 (bar & grill).

Experienta cumparaturilor la un targ de tip yard sale e diferita de shoppingul intr-un mall sau intr-un magazin consacrat. Un yard sale nu beneficiaza de vitrine luminoase, de manechine impresionante sau de posibilitatea de a proba masuri diferite ale aceluiasi produs.

In schimb, un yard sale e o ocazie buna sa cumperi lucruri minunate la preturi incredibil de mici. Expozantii nu vin la un yard sale ca sa se intoarca cu lucrurile acasa asa incat poti sa incerci oricand o negociere, mai cu succes spre ora de inchidere. Relaxeaza-te, plimba-te printre standuri, apropie-te, atinge materialele, pune intrebari, expozantii vor fi mai mult decat bucurosi sa vada ca te interseaza lucrurile lor si sunt gata sa iti spuna eventual si povestea din spatele obiectului care iti place.

Vor fi doua zile de targ, cu alti expozanti in fiecare din ele, asa incat n-ar fi rau sa iti faci drum pe la noi si sambata, si duminica. Orice moment al zilei este potrivit sa ne vizitezi pentru ca in Mantuleasa40 se si mananca excelent, cafeaua e aromata, desertul este facut in casa iar preturile sunt mai mult decat accesibile.

Intrarea la targ este gratuita pentru vizitatori.

LOVE Yard Sale
27 - 28 februarie 2016, 10.30 - 17.30
Str. Mantuleasa 40 - in incinta Mantuleasa 40 (bar & grill)

Contact:
https://www.facebook.com/iloveyardsale
Event: https://www.facebook.com/events/1682806961932624/
Laura Bucur – 0722 271 375 / laura.bucur@laurabucur.ro