Love Yard Sale – 13 – 14 iunie 2015

LOVE Yard Sale este targul de lucruri care au fost si inca mai merita sa fie iubite.

Poate că lucrurile care se găsesc de vânzare aici nu sunt noi dar au farmec și sunt diferite de cele care se cumpără din mall-uri. Ele au fost folosite cu drag și deseori ascund o poveste.

Ediţia din luna iunie este de două ori specială. Târgul se va desfășura în premieră pe parcursul a două zile consecutive, cu alţi expozanţi în fiecare din ele. Șansele să nu îţi scape vreun chilipir de neratat sunt acum duble. În plus, avem un expozant special care participă în scop caritabil: Ambasada Finlandei la București va avea propriul stand atât pe 13, cât și pe 14 iunie. Ambasada Finlandei va dona unui adăpost pentru câini fără stăpân întreaga sumă adunată din vânzarea de articole de îmbrăcăminte, încălțăminte, accesorii, cărți și decorațiuni, toate la prețuri ridicol de mici.

Gazda Love Yard Sale este, ca de obicei, Have a cigar. Standurile vor fi amplasate atât în cocheta curte din str. Dianei 11 cât și în interiorul Have a cigar, lasând totuși suficient spaţiu și celor care doresc să se bucure nu doar de experienţa Love Yard Sale ci și de oferta pubului.

Intrarea la targ este gratuita pentru vizitatori.

LOVE Yard Sale
13 -14 iunie 2015, 11.00 – 19.00
Str. Dianei 11, Have a Cigar

Contact:
https://www.facebook.com/iloveyardsale
Event: https://www.facebook.com/events/1624365461154534/
Laura Bucur – 0722 271 375 / laura.bucur@laurabucur.ro