Lia Aram Showroom Opening


Va invitam, marti, in data de 8 aprilie, ora 19.30, sa fiti alaturi de noi la inaugurarea showroom-ului Lia Aram (Caderea Bastiliei 49) , destinat in exclusivitate femeilor.

Lia Aram este un nou brand de haine ce promoveaza imaginea unei Femei care isi traieste Stilul. Este o femeie care nu a uitat sa-si asume feminitatea, in esenta vulnerabilitatii sale, si-a armonizat simtul estetic cu propria-i frumusete, singura cale pe care o urmeaza atunci cand isi alege hainele fiind fuziunea acestora cu limbajul propriului corp.
Lia Aram este o maniera de comunicare innobilata de echilibrul energiilor, ideilor si intentiilor. Acest brand propune prin tinutele sale libertatea unei Femei care isi asuma complexitatea, in toate valentele ei, atingand apogeul maturitatii emotionale, sociale, estetice, precum si efervescenta celei care nu inceteaza sa experimenteze limbaje, in drumul catre Sine, imbratisandu-si atuurile, fara a-si abandona lucrurile la care mai are de lucrat.

Cea careia Lia Aram i se adreseaza este Femeia varsta cuprinsa intre 18 si 45 de ani, care poarta cu Ea esenta sinceritatii in raport cu propria persoana. Jubileaza, iubeste, jongleaza cu intensitati, isi regaseste libertatea prin reinventare si ajunge sa se simta in fiecare emotie traita, pas facut si haina purtata.
Femeia Lia Aram este in dialog permanent cu notiunea esentiala a Armoniei, indreptandu-si oglinda spre echilibrul creat prin imbinarea liniei clasice cu asimetria personala a croiului. Combinatia materialelor este redata prin diversitatea formelor si structurilor utilizate in raport cu limbajul vestimentar tradus prin initiativa elaborata, eleganta esentializata, rafinament, intoarcerea catre sine si feminitate neuitata. De la stofe, matase, dantele, tweed pana la piele naturala, lana si diferite aplicatii si broderii, Lia Aram ne propune imbratisarea curajului de reactualizare a notiunii de Femeie, cu ecou in esenta Arhetipului si curaj in forta Prezentului.

Tesatura ambientala a evenimentului se va desfasura intr-o cladire cu parfum interbelic, parte a patrimoniului national, iar atmosfera intregii seri va fi intretinuta de muzica anilor '40, nuantata de Dj Cosminuit si de live act-ul mr. Jack (Narcis Axinte ) Harlequin_Jack, precum si de o serie de visuals by GRAY , legate de povestea nasterii showroom-ului elaborata in stransa legatura cu imaginea Femeii pentru care Lia Aram isi propune tinutele.

Va invitam sa descoperiti in maniera personala mesajul purtat de Lia Aram, intr-o locatie care intregeste expunerea artistica a brandului, situata pe strada Caderea Bastiliei, nr 49, in centrul Capitalei.

Multumiri : COINTREAU , LA STRADA
Parteneri media : Luxury, DivaHair.ro, Etiquette, InStilulMeu, HessAutoconcept,ReadMyMind, Jurnal LifeStyle, S.T.U.P, MyFashionTeam, RomaniaFashion, 121.ro, Lookool, BucharestStyle.

Pentru informatii suplimetare puteti contacta
atelier.liaaram@gmail.com
(+4) 0728 185 478 - Stanchi Anemona