Kids Fashion Week 2016

Asociatia Culturala Dominium in colaborare cu Teatrul Excelsior Bucuresti va invita la prima editie Kids Fashion Week, care se va desfasura in perioada 27 - 28 Februarie incepand cu orele 19:00, in cadrul Teatrului Excelsior Bucuresti.

Evenimentul, care doreste sa se pozitioneze in topul festivalelor de moda din Romania, va aduce pe podium designeri romani si branduri din industria de moda pentru copii, intr-un show prezentat de Bianca Ionita. Evenimentul este realizat cu sprijinul Metropolitan Life.

Astfel, cei prezenti vor urmari ultimele trenduri in moda pentru copii, impuse de designeri si branduri precum: Catalin Botezatu, Rita Muresan, Clara Rotescu, Maria Simion, Aioffe Boutique, Ambra Design, Chicco, Atelierele Ilbah,. Totodata, pe podiumul KFW va fi lansata in premiera internationala colectia de haine pentru copii Catalin Botezatu.

Evenimentul se va bucura de momente artistice si de magie, oferite de catre Magicianul Antonio.

Kids Fashion Week este marca inregistrata Stelian Milu Production si este primul eveniment de fashion pentru copii de acest gen organizat in Romania, tocmai de aceea, Bucurestiul va deveni pentru doua zile, capitala modei pentru copii.

Prin aceasta prima editie, organizatorii doresc sa imbine fashionul cu generozitatea. Astfel, 10 % din fondurile provenite in urma evenimentului, vor fi donate Fundatiei Filantropice Metropolis si are menirea de a veni in intampinarea copiilor defavorizati, dorind sa intensifice implicarea persoanelor publice, a companiilor precum si a organizatorilor de evenimente in viata copiilor defavorizati si a fundatiilor filantropice.

In organizarea acetui festival au fost implicati Arh Laurentiu Paicu si arh. Patricia Moga care au realizat designul catwak-ului Kids Fashion Week 2016.

Proiectul s-a nascut, din dorinta de a promova industria de moda pentru copii, de a realiza un concept nou in Romania si de a sprijini Fundatia Filantropica Metropolis.

Astfel, toti iubitorii de fashion si caritate, sunt invitati sa participe la Kids Fashion Week 2016, pe 27 - 28 Februarie de la orele 19:00 .

Accesul la eveniment se va face pe baza de invitatie.