Iris Boutique


Iris Boutique

Persoana de contact:

Cristina Chivu

Telefon:

0785 600 300

Facebook:

www.facebook.com/Shop.IrisBoutique/

Instagram:

www.instagram.com/shop.irisboutique/

Email:
contact@iris-boutique.ro

Prezentare

Iris Boutique – o poveste creata din dragostea pentru frumos si puterea calitatii !

Este “comoara” noastra, este puterea noastra, a familiei Chivu inspirati de cel mai frumos dar, sosirea in mijlocul nostru a fetitei in 2016, cand odata cu numele ei Iris, am decis deschiderea brandului Iris Boutique.

Acesta reprezinta puritatea, aduce si creeaza transparenta, iubire, incredere, sinceritate si respect fata de dumneavoastra si fata de ceea ce va este mai drag pe lume.

Fiecare client devine prietenul nostru ! Grija inainte de toate, bucuria de a impartasi impreuna detaliile calitatii produselor si asigurarea unei optime colaborari sunt atributele unui principiu sanatos dezvoltat de noi prin Iris Boutique.

Suntem o companie internationala cu capital privat romanesc.

Prezenta pe piata ne face sa constientizam si sa satisfacem chiar si cele mai exigente cerinte, creand mediul propice pentru ca totul sa fie asa cum v-ati dorit.

Vom livra mereu articole din blana naturala: haine, veste, caciuli si manusi de cea mai buna calitate, produse pentru care acordam garantie si siguranta raspunderii la orice solicitare.

Asiguram toti clientii de o buna cooperare si profesionalism pe intregul proces al comenzii, de la preluare pana la expeditie. Oferim sfaturile corecte si utile despre intretinerea si pastrarea articolelor din blana naturala.

Iris Boutique prezinta si comercializeaza o gama variata de bijuterii si articole din blana naturala aflate pe stoc, dar si aduse pe baza de comanda.

Produsele aflate pe stoc pot fi livrate in 1-2 zile lucratoare, iar produsele personalizate sau care nu sunt pe stoc vor putea fi livrate in 15-20 de zile lucratoare de la plasarea comenzii.

Odata ajunsa comanda la client, acesta are posibilitatea sa verifice fiecare articol, astfel se poate investiga calitatea produsului, cat si corectitudinea dimensiunilor.

Am pus la dispozitie pentru sistemul de plata, mai multe optiuni: plata ramburs, plata cu cardul, dar si plata in rate prin bancile partenere afisate pe site.

Toate produsele noastre, bijuterii si articole din blana naturala corespund celor mai inalte standarde de calitate, lucrate manual de catre toti furnizorii nostri din Europa.

Iris Boutique,

din pasiunea pentru calitate!