IntenCity Craiova, 28 – 30 iunie 2024

Seara balcanica, mixuri inedite, trap si butaforie impresionanta, la IntenCity

Staruri internationale si cele mai cunoscute nume din muzica romaneasca vor urca pe cele doua scene ale Festivalului IntenCity, care se va desfasura in Craiova, in perioada 28-30 iunie 2024. Dimitri Vegas & Like Mike, Alan Walker, Helena Paparizou, Dubioza Kolektiv,Gianluca Vacchi si zeci de alti artisti de top sunt asteptati la aceasta editie a festivalului.

In prima seara de festival, legendarul DJ norvegian Alan Walker va crea o atmosfera electrica pe mainstage. Tot vineri, 28 iunie, pe scena principala de pe Stadionul Ion Oblemenco vor urca si Andia, David Ciente si Stefania. The Motans impreuna cu Orchestra Operei Romane Craiova vor prezenta proiectul artistic The Motans Symphonic, creat special pentru Festivalul IntenCity, iar Vanotek si Kiss FM vor completa lineup-ul primei seri de festival.

In seara de 29 iunie, dedicata muzicii balcanice, publicul va dansa pe hiturile renumitei interprete Helena Paparizou, solista care a adus primul trofeu Eurovision in Grecia.Spectatorii nu vor putea rezista unei serii de concerte pe ritmuri frenetice, pe mainstage fiind așteptați Damian Draghici & Brothers, Dubioza Kolektiv,Kočani Orkestar, Omar Arnaout, Orchestra Tharmis si Kiss FM.

Duminica, 30 iunie, celebrul duo Dimitri Vegas & Like Mike va oferi un show de neratat pe scena principala, iar atmosfera memorabila a ultimei seri de festival va fi completata de Connect-R, Gianluca Vacchi si Subcarpati. O experienta muzicala care nu poate fi ratata este cea oferită de Y do I impreuna cu Opera Romana Craiova, care vor prezenta un proiect unic, in care mixul renumitului duo va fuziona cu grandoarea uneia dintre cele mai apreciate lucrari din muzica culta. Ca in fiecare seara de festival, Kiss FM va mentine entuziasmul la cote inalte.

Vibe efervescent la Sala Polivalenta

Si la editia din acest an atmosfera se anunta efervescenta la scena din Sala Polivalenta. La Craiova sunt asteptati zeci de artisti din industria muzicala din Romania, dar si nume internationale.

Vineri se va dansa pana la primele ore ale diminetii cu Addytzu, Ben Goav, Byga, Constanza Pucheta, CTC, Gabrian, Hvnds, Tomi & Kesh si Vlad Flueraru.

In a doua zi de festival pe scena de la Sala Polivalenta urmeaza show-urile oferite de HolyMolly, JBLK, Lora, M.G.L., Pascal Junior, Sllash & Doppe, Speak si Ve.Re b2b Liviu Nina, iar seturile si ritmurile dinamice continua duminica, 30 iunie, cand pe scena vor urca Aero, BadandBoujee, ChicksLuvUs, Edw4rd, Hobbit, Ian, Mary Mesk, Minionu’, Petre Stefan si Zo.

Pentru editia de anul acesta sunt pregatite noi surprize, genuri muzicale si activitati pentru spectatori, iar scena va include elemente de butaforie impresionante. Unul dintre cele mai importante festivaluri din Romania, IntenCity aduce impreuna stiluri emblematice de muzica, intr-o experienta cu adevarat unica.

Biletele si abonamentele pentru cele trei zile de festival pot fi achizitionate de pe IntenCity 2024 si de la agentia Operei Romane Craiova de la Sala Polivalenta din Craiova. Incepand din 16 mai, abonamentele acces general au prețul de 200 de lei. Pentru cei care doresc sa se bucure de muzica in conditii VIP, pretul abonamentului este 700 de lei. Biletele pentru o zi de festival pot fi achizitionate cu 80 de lei.

Website: www.craiovaintencity.ro

Facebook: Craiova IntenCity

Instagram: intencity.festival

YouTube: @intencityfestivalcraiova

TikTok: @intencity.festival

Festivalul IntenCity este organizat de Opera Romana Craiova cu sprijinul Primariei si al Consiliului Local Craiova.

Sponsorii evenimentului sunt: BCR, SuperBet, Tuborg, Pepsi, Dedeman, Softronic, QFort, Team Montage, Promenada Mall, Hotel Splendid 1900, Hotel Ramada Plaza, Iridex Group, Havana Club, Devin, Recon, Domeniile Alexandrion Rhein 1892, Distribuție Oltenia, Azalis Gaz.

Parteneri: Ford Plusauto, Pringles, Ray Consulting, ETI, One Barber Academy, Hanul Andriței, Pizzeria Masetti, Lumea Gogoșilor by ADE,SoundwavesTattoo Studio,Indago, Dent Priority.

Partener media:Kiss FM.

Programul pe zile:
Vineri, 28 iunie 2024 / Mainstage – Stadionul Ion Oblemenco
ALAN WALKER
ANDIA
DAVID CIENTE
STEFANIA
THE MOTANS & OPERA ROMÂNĂ CRAIOVA (THE MOTANS SYMPHONIC)
VANOTEK
KISS FM

Vineri, 28 iunie 2024 / Sala Polivalenta
ADDYTZU
BEN GOAV
BYGA
CONSTANZA PUCHETA
CTC
GABRIAN
HVNDS
TOMI & KESH
VLAD FLUERARU

Sambata, 29 iunie 2024 / Mainstage – Stadionul Ion Oblemenco
HELENA PAPARIZOU
DAMIAN DRĂGHICI & BROTHERS
DUBIOZA KOLEKTIV
KOČANI ORKESTAR
OMAR ARNAOUT
ORCHESTRA THARMIS
KISS FM

Sambata, 29 iunie 2024 / Sala Polivalenta
HOLY MOLLY
JBLK
LORA
M.G.L.
PASCAL JUNIOR
SLLASH & DOPPE
SPEAK
VE.RE B2B LIVIU NINA

Duminica, 30 iunie 2024 / Mainstage – Stadionul Ion Oblemenco
DIMITRI VEGAS & LIKE MIKE
CONNECT-R
GIANLUCA VACCHI
SUBCARPAȚI
Y DO I & OPERA ROMÂNĂ CRAIOVA (TEHNOPERA)
KISS FM

Duminica, 30 iunie 2024 / Sala Polivalenta
AERO
BAD AND BOUJEE
CHICKS LUV US
EDW4RD
HOBBIT
IAN
MARY MESK
MINIONU’
PETRE STEFAN
ZO