Incepe a saptea editie Feeric Fashion Days


Feeric Fashion Days, cel mai important festival de moda din Balcani, porneste in 17 iunie cea de-a saptea editie. Timp de sase zile, designeri, fotografi, bloggeri si ziaristi de moda din toate colturile lumii vin la Sibiu pentru prezentari de moda inedite, desfasurate in locatii spectaculoase, in stilul deja consacrat, care a impus festivalul de la Sibiu pe scena internationala a modei.

Punctul central al celei de-a saptea editii ramane pasarela suspendata din Piata Mica, pe care vor avea loc prezentarile de moda in cele doua seri de gala ale Festivalului. Pe aceeasi scena din Piata Mica, in 20 iunie, va concerta si trupa Directia 5.

Fata de editiile precedente, cea de-a saptea editie a Feeric Fashion Days a dublat volumul prezentarilor de moda din festival. In fiecare zi, in Sibiu si imprejurimile orasului vor avea loc patru prezentari individuale, iar in fiecare seara, de la ora 23, in Hala Balanta,”sediul central” al festivalului, dupa o noua prezentare de moda individuala, seara se va incheia cu un afterparty.

Pentru editia de anul acesta si-a anuntat participarea nume importante din industria mondiala a modei. Vor sosi la Sibiu designeri celebri din strainatate, Charles & Ron, Yvette Haas, Filip Roth, Bojana Jevtic sau Evgheni Hudorojcov precum si unii dintre cei mai renumiti designeri romani, Adina Buzatu, Iris Șerban, Cristian Samfira, Natalia Vasiliev, Bianca Popp sau Maria Simion. Colectiile lor vor fi urmarite in festival de vicepresedintele Alta Moda, unul dintre cele mai importante proiecte de moda din lume, Valeria Mangani, invitatul de marca al acestei editii a Feeric Fashion Days.

De-a lungul ultimelor editii, festivalul de moda de la Sibiu a intrat in atentia presei internationale de specialitate si bloggerilor nelipsiti de la marile prezentari de moda din lume. Myra Postolache, reprezentantul revistei Trend Prive va alege unul dintre designerii din festival pentru un editorial international in revista ce apare in toate capitalele modei din lume. Fotografii Eduard Aninaru, Katya Tsyganova, Roxana Enache, Michelle Du Suan si Ovidiu Oltean vor expune ultimele lor portofolii de fotografii de moda. Printre fotografiile expuse se vor regasi imagini cu Madalina Ghenea, Inna si alte vedete din muzica si moda internationala. De asemenea, ei vor realiza la Sibiu editoriale fotografice pentru reviste de profil din intreaga lume.

Cea de-a saptea editie a Feeric Fashion Days programeaza prezentari de moda in fantana arteziana din Piata Mare, in Piata Huet, pe Pasajul Scarilor, in curtea Muzeului de Istorie, printre tarabele din Piata Cibin, in Muzeul in Aer Liber din Dumbrava Sibiului, pe podul Regina Maria care traverseaza raul Cibin, in Muzeul Brukenthal, la monumentul Eroilor din Șelimbar sau la Palatul Brukenthal din Avrig.

Feeric Fashion Days are loc intre 17 si 22 iunie. Evenimentul este organizat de Fundatia Mitichi si cofinantat de Consiliul Local Sibiu prin Primaria Municipiului Sibiu si sustinut de Consiliul Judetean Sibiu.

Parteneri principali: Boromir, Kessler, Buonavista

Pentru mai multe detalii:
Bogdan Brylynski
PR and Media Relations
www.feeric.ro
www.facebook.com/feericfashion