Ie cu bookurie

Joi, 8 decembrie, ora 19:30, la Hotel Marriott, in incinta magazinului Romartizanat, are loc "Ie cu Bookurieˮ - o petrecere & lansare de moda unde accesul se face doar pe baza de ie!

In cadrul evenimentului urmeaza a fi lansate noile modele ale gentii Bookletta cu semne romanesti, cu mandria ca traditiile romanesti pot fi transmise din generatiein generatie si prin obiecte noi, inovatoare, cum este geanta pentru femeia care citeste. Booklettele vor merge "mana-n mana" cu iile Romartizanat, cusute cu dragin Gura Teghii, Muntii Penteleu, pentru a spune povestea traditiilor romanesti brodate pe panza.

Provocative Concept se alatura echipei Bookletta + Romartizanat si raspunde provocarii de a arata zece feluri in care poate fi purtata o ie printr-o defilare cu tinute de zi si de seara, toate piesele vestimentare fiind combinate cu eleganta cu ii si genti cu semne romanesti. Cei de la Veronesse lanseaza o noua colectie capsula de pantofi si ne indruma cu "Pasi romanesti" spre un viitor in care traditiile se impletesc cu moda.

Claudia Ghitulescu ne va incanta cu muzica live si, pentru a va premia dragostea de romanesc, sampania Bacio di Bolle (produs premium) ne va fi oferita in cadrul evenimentului de Maurt, un nume nou pe piata din Romania, dar un brand deja recunoscut in R. Moldova.

Va invitam asadar la "Ie cu bookurieˮ, un eveniment care aduce in prim-plan branduri romanesti si oameni de valoare si unde cultura se impleteste cu moda, iar traditia face echipa buna cu inovatia.

Acces: liber
Dresscode: ie romaneasca
Link eveniment: https://www.facebook.com/events/1630176020610003/

Echipa Bookletta
contact@bookletta.com
Telefon: 0749 588 517