Hello Baby Expo 2016

Hello Baby EXPO - targ pentru copii si parinti

In perioada 22-24 aprilie 2016, sunteti invitati la cel mai mare targ expozitional cu vanzare din Oltenia dedicat copiilor si parintilor. Evenimentul se va desfasura in Centrul Multifunctional, cea mai noua si moderna locatie din Craiova.

Hello Baby Expo 2016, evenimentul anului in Oltenia pentru copii si parinti, inglobeaza o experienta calitativa de shopping, sfaturi de la experti si distractie in familie. Cu mii de produse de la zeci de brand-uri de top, Hello Baby EXPO va aduce atat servicii si produse utile pentru bunul mers al sarcinii sau pentru dezvoltarea armonioasa a celui mic, cat si numeroase produse inovative sau in pas cu moda. Targul reuneste comercianti si furnizori de servicii din diferite domenii necesare copiilor si parintilor, precum: produse de igiena si cosmetice gravide, banci de celule stem, servicii medicale gravide, puericultura mare, puericultura mica, imbracaminte si incaltaminte, produse pentru evenimente speciale, studiouri foto, jocuri si jucarii, servicii educationale, edituri si librarii, servicii medicale, servicii de entertainment, alimentatie, cadouri tematice, servicii bancare si asigurari, fundatii umanitare.

Targul Hello Baby EXPO este cel mai bun loc in care sa testati produse, sa comparati brand-uri si sa participati la prezentari din partea unor specialisti in domeniu, toate acestea fiind menite sa va ajute sa faceti alegeri avizate de cumparare si sa alegeti cele mai bune servicii si produse pentru dumneavoastra si copilul dumneavoastra. La targ gasiti oferte exclusive si beneficiati de reduceri speciale la o gama larga de servicii si produse dedicate copiilor si parintilor. In plus, economisiti timp vizitand toate brand-urile de renume intr-un singur centrul expozitional.

Targul Hello Baby Expo 2016 pe scurt:
- Informatii si sfaturi legate de parenting si cresterea copiilor
- Shopping de calitate de la brand-uri de top
- Distractie pentru intreaga familie

Va asteptam in perioada 22-24 aprilie 2016, intre 10:00 si 18:00, la Centrul Multifunctional Craiova, la Hello Baby EXPO - targ pentru copii si parinti!

Persoana de contact:
Alexandra Daniela Ilie - PR Hello Baby Expo Craiova 2016

E-mail: pr@hellobabyexpo.ro
Tel: 0743 20 32 99