Haine cu povesti – Jos Textila, intoarce fila

"Jos Textila, intoarce fila"
-Editia a VIII-a-

"Jos Textila, intoarce fila" - Singurul targ cu intrare libera unde donezi haine si primesti in schimb o carte Rotaract Triumph Bucuresti organizeaza sambata, 2 iulie, intre orele 11.00- 20.00 un targ de carte cu intrare libera la Beraria H (Strada Kisellef Nr 32) in Bucuresti. Ajuns la cea de-a VIII-a editie, evenimentul "Jos Textila, intoarce fila" isi propune sa promoveze lectura si sa sustina in acelasi timp o cauza sociala.

In schimbul unei carti/reviste la alegere, vizitatorii targului vor face donatii in haine si accesorii care vor fi distribuite ulterior, cu ajutorul parintelui Nicolae Tanase, catre persoanele cu posibilitati materiale reduse din satul Valea Plopului, printre care si copii abandonati, fara parinti.

Multumirile se indreapta catre partenerul principal Beraria H, cat si catre sponsorii si colaboratorii ce s-au implicat in acest proiect pana in momentul de fata: Bookaholic, Editura Corint, Editura For You, Editura Trei, sOkian, www.romaniafashion.ro.

Pentru detalii, urmariti-ne pe Facebook, pe pagina Rotaract Triumph Bucuresti sau contactati-ne direct la:

Adriana Gheara
Project Manager "Jos Textila, intoarce fila"
Rotaract Triumph
adriana.gheara@rotaract.ro

Event: https://www.facebook.com/events/237062960006963/
Facebook: https://www.facebook.com/rotaracttriumph.ro/
Website: www.rotaracttriumph.ro

Despre noi:
Rotaract Triumph face parte din reteaua cluburilor Rotaract, care reprezinta aripa tanara a Rotary International, din care fac parte membri cu varsta cuprinsa intre 18 si 30 de ani. Misiunea Rotaract este aceea de a dezvolta leadership-ul si cetatenia responsabila prin serviciul in folosul comunitatii.