Hai sa cunosti un barbos – 2017

Marti 17 ianuarie 2017, incepand cu orele 20:00, va invitam la prima editie "Hai sa cunosti un barbos" powered by BaByliss for Men, prezentata de Bogdan Gheondea. Evenimentul, va avea loc in Club Stuf Vama Veche, Strada Berzei, Nr. 25, Bucuresti.

Asa cum ar trebui sa faca fiecare dintre noi, te invitam sa cunosti barbosi faini.

"Hai sa cunosti un barbos" powered by BaByliss for Men este la prima editie, iar scopul evenimentului este unul cat se poate de nobil. Ne dorim sa strangem oameni faini din diverse domenii, sa socializam, sa petrecem, sa dansam si sa ne bucuram de viata, asa cum ar trebui sa faca orice barbos "serios".

Am pregatit multe surprize pentru voi si, evident, avem un concurs adevarat pentru barbatii cu BARBA.

Pentru a te inscrie, posteaza o fotografie cu barba ta pe pagina evenimentului folosind urmatoarele hastaguri: #BeardDesigner #BarbosiPrietenosi #TotulDespreBarba #HaiSaCunostiUnBarbos pentru a vedea in ce categorie te incadrezi si da tag unui prieten pe care il provoci la concurs:

https://www.facebook.com/events/1227103000716772/

Vom decerna patru premii ( pentru adevaratii barbosi), un premiu separat pentru cel mai haios barbos, si un premiu special pentru fete.

Fetelor!!!

Fetelor cochetelor, credeati ca v-am uitat? Nu!! O sa avem si un concurs pentru o fana de barbosi.

Ce trebuie sa faceti? Nimic mai simplu: postati o poza cu voi pe pagina eventului prin care sa va exprimati parerea despre un barbos, si sa dati la randul vostru tag unei prietene care doreste sa participe la eveniment.

Cea mai originala prezentare va fi jurizata de barbosii care participa la concurs si va primi titlul: "Fana de barbosi".

Seara va fi deschisa de concursul pentru fete, de la ora 20:30, iar cea care va castiga premiul: "Fana de Barbosi" va face parte din juriu.

La ora 21:00, fiecare barbos inscris in concurs se va prezenta si va trebui sa convinga juriul ca el este cel care merita votul lor.

Fiind un concurs pe bune, de barbosi autentici, vom avea anumite categorii in care se vor putea inscrie doar anumite persoane, iar acestea, vor fi alese pe baza unor criterii stricte!

Categoriile in care va puteti inscrie sunt:
I.Partial Beard
II.Verdi
III.Full Beard Natural
IV.Free styled

Se accepta maxim 6 barbosi per categorie

Pentru cele 4 categorii o sa avem un Juriu format din:
- Membru al echipei BaByliss for Men Romania
- George Petcu - artisitic director FD Hair Design London
- STUFF
- Castigatoarea concursului: 'Fana de barbosi'

O sa avem un concurs separat intitulat "Cel mai haios barbos", unde fiecare barbos poate participa indiferent de tipul de barba, acesta va reprezenta concursul final!

Cum se voteaza Barbosul cel mai haios? Dupa ce fiecare dintre barbosi s-a prezentat si, a vorbit un pic despre el, urmeaza partea cea mai grea. Trebuie sa isi laude barba cum se cuvine sau sa faca o gluma buna, sau pur si simplu sa va cucereasca prin propria carisma si prin farmec pe fiecare dintre voi, pentru ca voi sunteti cei care veti vota barbosul favorit pentru categoria: Cel mai Haios Barbos.

Dj Dragos o sa se ocupe de binecunoscuta atmosfera din Stuf Vama Veche.

Dress code: Cum te simti mai bine si ce te caracterizeaza mai mult.

Parteneri: BaByliss for Men Romania / Stuf Vama Veche/ Beautik Haute Parfumerie/ Oxigen-Life’S Spirit/ STR8/ C-THRU/ Barbosul Prietenos/ Ralitza Tailoring/ 10Fingers/ Studio Colors/ Team365/ Radio Deea/ Cherry Cruiser/ Emanuel Gravila/ Negrea Victor/ Madalin Becehanu/ Barbierii / BeautyOne/ Savonia Hand Made

Parteneri media: Barbosul.ro/ StilMasculin/ Vulpescu.eu/ ActiveNews/ BucharestStyle/ Vlogul lu’ Cristache/ Denis Radu/ DivaHair/ FPM/ Gabriela Simion/ InStilulMeu/ Marian Capet/ NakedBrands/ Pia/ PresaInBlugi/ SocialAgenda/ Umblat.ro/

Invitatii vor primi flyere, care prezentate la bar iti garanteaza un shot din partea Stuf Vama Veche.

Pentru informatii suplimetare puteti contacta:
evenimente.stup@gmail.com
(+4) 0735 896 633 - Sava Ionut Daniel