GENUINE CONCEPT


GENUINE CONCEPT

Designer:

Daniela NITA

Adresa:

Constanta, Romania

Telefon:

0721 558 126

Website:

www.genuine-concept.com

Facebook:

Genuine Concept

Instagram:

genuine.concept

Email:
contact@genuine-concept.com


Prezentare

Nascut la malul marii, din pasiune pentru moda si pictura, brand-ul GENUINE CONCEPT are in spate o singura dorinta: aceea de a crea prin portul hainelor o experienta, o emotie prin care fiecare dintre noi sa-si poata arata propria personalitate.

Noi credem ca fiecare femeie este complicat de simpla, unica in felul ei si ca poate da viata produsului pe care il poarta.

Creatiile noastre sunt realizate manual in atelierul propriu, unicate sau in mica serie. Folosim tesaturi fine si naturale: poplin din bumbac, in, stofa de lana, vascoza, matase, accesorii, finisaje si detalii premium.

Cu pasiune si creativitate, realizam produse unice pe care le pictam manual cu dragoste, grija si atentie, folosind vopseluri rezistente si de cea mai inalta calitate.

Este un concept ”made to order” care include mod de personalizare ales de tine. Dupa ce optezi pentru un model (croi, culoare, marime), poti alege o pictura (imagine sau text) din lista celor oferite de noi sau pe baza propunerilor tale.

- designer DANIELA NITA -

De meserie profesor, cu deschidere si inclinatie catre arta, design și frumos, sunt o persoana creativa si originala. Iubesc sa adaug in tot ceea ce fac o amprenta personala, cu feeling, cu emotie, ceea ce se poate vedea si simti in creatiile mele. Am renuntat la invatamant pentru a imbraca femei puternice si unice, pentru a le da ocazia sa poarte ceea ce simt si ceea ce le reprezinta.

Semnatura mea pe outfit-urile create este reprezentata de picturile pe care le realizez personal, manual, cu iubire si grija, de la sufletul meu la sufletul femeilor ce urmeaza sa le poarte.

Femeia care vrea sa se poarte pe ea insasi, sa se arate lumii asa cum este si cum simte va alege Genuine Concept. Astfel, va deveni ”genuine” woman (in traducere: ”autentica, sincera, pura, naturala”). Nu are teama de a fi vulnerabila, nici judecata, ea insasi fiind fara prejudecati. Atitudinea femeii Genuine este una naturala si orientata catre trairea autentica cu si prin iubire, iar tinuta purtata vibreaza lumea ei launtrica.

Wear yourself. Be Genuine.