Festivalul de Moda al Casei de Cultura a Studentilor Cluj-Napoca 2018

Sala Transilvania a Casei de Cultura a Studentilor Cluj-Napoca, va gazdui miercuri, 16 mai 2018, incepand cu ora 20.00, Festivalul de Moda al Casei de Cultura a Studentilor Cluj-Napoca, coordonat de Lucian Revnic, care semneaza regia artistica.

Evenimentul artistic, desfasurat in parteneriat cu studentii din cadrul UAD Cluj-Napoca, UMF, UTC-N si UBB, are drept scop promovarea tinerilor creatori talentati, egalitatea de sanse in randul tinerilor, socializare si evident, buna dispozitie!

Parada modei va fi sustinuta de trupa de manechine a Agentiei Euromodels din Cluj-Napoca, coordonata de doamna Lili Mihacea si va cuprinde cele mai indraznete si originale creatii ale studentilor Facultatii de Arta si Design din Cluj-Napoca.

Pentru ca arta vestimentara se imbina cel mai frumos cu arta muzicala, va fi prezenta in fata publicului trupa JUMP JAZZ BAND, sub coordonarea inegalabilului sau profesor, domnul Stefan Vannai, care ne va bucura cu ritmurile deosebite ale jazzului.

Un alt moment muzical, de data aceasta constand in muzica usoara, va apartine tinerilor solisti Andra Cocian, Nyikita Ciprian si Lazar Andrei.

Intrarea la acest eveniment este libera, asadar va asteptam in numar cat mai mare!

Data: 16 mai 2018
Ora: 20:00
Locatie: Casa de Cultura a Studentilor Cluj-Napoca

Detalii: Festivalul de Moda al Casei de Cultura a Studentilor Cluj-Napoca