Emilia Ispas


EMissue by Emilia Ispas

Adresa:

Bucuresti

Telefon:

0758 057 575

Website:

www.emissue.com

Facebook:

EMissue fashion brand

Instagram:

EMissue brand

Email:
contact@emissue.com

Prezentare

Designerul Emilia Ispas a dorit sa-si aduca experienta atat ca femeie de afaceri, dar si ca fashion designer si sa amestece stiluri si obiecte pentru a crea piese vestimentare uimitoare, simple si contemporane.

Incepand cu UCECOM din Bucuresti si continuand cu studiile de design din Madrid si Barcelona, Emilia combina perfect partea sa artistica cu prima sa specializare - fizician, elemente ce pot fi regasite in unele piese vestimentare, unde se imbina taieturi drastice si volume geometrice.

Emilia Ispas este inspirata de femeile independente actuale, femeile de afaceri, femeile care calatoresc, care indraznesc sa-si arate increderea si atitudinea lor puternica, femeile care se simt bine in pielea lor !

Ea creeaza piese de imbracaminte pentru femei puternice care cred in ele insasi si in visele lor !

Colectiile EMissue - brand creat de designerul Emilia Ispas, se caracterizeaza printr-o combinatie intre simplu si sofisticat, modern si actual, controversat si armonios, definind prin stil si eleganta, femeia zilelor noastre.

Brandul EMissue, fondat in 2018 reprezinta un mix de stil si inovatie, nascut din pasiunea pentru moda si arta.

Camasi deconstruite, rochii minimaliste cu un touch inovator si spectaculos, sacouri office care pot fi transformate in outfit-uri de party, toate look-urile propuse de brandul EMissue pot fi vizualizate pe siteul oficial, www.emissue.com.

Obiectivul nostru?

Vrem sa cream o serie de piese moderne care sa reflecte ideea unei personalitati puternice, a increderii si atitudinii.

Linii feminine, volume bine definite, culori vibrante si cele mai fine materiale reprezinta intentia noastra este de a incuraja femeia contemporana sa experimenteze si sa se descopere pe sine !

"Colectiile mele sunt, in acelasi timp minimaliste si sofisticate, moderne si contemporane. Ne dorim sa redam stilul si eleganta sub o alta forma, sa realizam un amestec intre controversat si armonios."- Emilia Ispas