Editia de toamna a Baby Boom Show 2013


Parintii, copiii si bunicii sunt invitati intre 7 si 10 noiembrie, la Romaero Baneasa, Pav. H 7, la editia de toamna a celui mai simpatic targ dedicat lor, Baby Boom Show! Expozantii au pregatit deja produse si colectii noi, servicii profesioniste si solutii de ultima generatie.

Baby Boom Show este organizat de EUROEXPO, companie cu 11 ani de experienta in organizarea de targuri si expozitii.

"Vizitatorii vor descoperi la Baby BoomShow multe produse adecvate sezonului, dar si o oferta larga de lucruri care nu trebuie sa lipseasca unui (viitor) parinte: colectii diverse de carucioare si scaune de masina, leagane si patuturi, jocuri, jucarii, biberoane si recipiente speciale, hainute de tot felul si incaltaminte, paturi si asternuturi din materiale de calitate, o gama diversa de creme si cosmetice, hrana pentru bebelusi si multe altele", a declarat Daniela Tarsay, director general adjunct Euroexpo.

In acelasi timp, targul ofera parintilor oportunitatea de a participa la seminarii sustinute de specialisti si prezentari utile in viata de familie.
Baby Boom Show va avea programe artistice speciale pentru toti uniorii! Cei mici au ocazia sa interactioneze cu alti copii de varsta apropiata, intr-un mediu de poveste: constructii gonflabile, casute, tobogane, personaje de poveste, muzica si multa voie buna.

Sarea si piperul targului vor fi concursurile haioase si premiile importante care vor fi oferite vizitatorilor norocosi la Tombola Gravidei si Tombola Bebelusului.

Pentru mai multe informatii, te rugam sa accesezi www.babyboomshow.ro