Designers Fair – Summer Edition, editia a X-a

Designers Fair reuneste colectii de la designerii romani la preturi de producator, designeri pe care ii selectam cu atentie, pentru ca tu draga noastra sa ai cea mai buna optiune!

Organizat de Etajul Designerilor Romani, evenimentul a ajuns la editia cu numarul 10.

Etajul Designerilor Romani este cel mai cool magazin din Bucuresti, locul de unde te incarci cu energie pozitiva si cumperi cele mai cool piese vestimentare unicat sau in serie mica, la preturi de producator, incaltaminte, bijuterii, parfumuri, cadouri pentru tine, mame, fiice, bunici, prietene, si pe care nu le gasesti in alta parte! Garantat!

Peste 30 de designeri si branduri romanesti vor fi prezenti: Onna Gall, PassionbyD, Tropics the Label, Lure, Hainoteka, Arioleta, Monica Ivanovicii, Ii Breaza, Fashion by Laina, D'Apre, Corida Knit Design, Karmen Herscovici, Estella Blue, Ilona Andreoiu, Abbraccio, Pavel, Thea, Triadora Concept, ALR Concept by Raluca Albu, Ancollete, Irina Ghioc, Darisom Bijoux, Karina's Little Dress si multe altele!

Etajul Designerilor Romani este un magazin conceptual care ofera expunere unor tineri talentati designeri romani si uneste alaturi, prin evenimentele pe care le organizeaza, o comunitate de oameni care iubesc moda ridicata la rang de arta si articolele create hand-made cu multa pasiune si atentie la detalii, unicitatea prin diversitate!

Vor fi si invitati speciali: Sandale Ria Menorca, Bijuterii Original Murano, Dubai Design Parfumuri si Oriental Fashion by Inas.

Intrarea este libera!

Designers Fair - Summer Edition
8-9 iunie 2019
11:00 - 19:00, zilnic
Etajul Designerilor Romani
Dacia 39, Etaj 1
Bucuresti

Detalii: Designers Fair - Summer Edition