Denisa Pricopie


Passion by D
by designer Denisa Pricopie

Adresa:

Strada Jean Louis Calderon nr. 17, et. 2, ap. 5
sector 2, Bucuresti

Telefon:

0371 126 757

Website:

www.passionbyd.com

Facebook:

PassionbyDenisa

Email:
sales@passionbyd.com

Prezentare

"Nothing great in the world has ever been accomplished without passion", spunea filozoful german Georg Wilhelm Friedrich Hegel. Si, intr-adevar, pasiunea pentru frumos si perfectionismul pana in cele mai mici detalii sunt cele doua caracteristici de baza pe care le-a pus in practica tanarul designer Denisa Pricopie atunci cand a adus in lumina reflectoarelor propria sa linie vestimentara PassionByD.

Brandul PassionByD a aparut, asa cum ii spune si numele, din pasiunea pentru creatie, design vestimentar si tot ceea ce tine de aceasta industrie efervescenta, a designerului Denisa Pricopie.

Creativitatea si talentul au caracterizat-o pe Denisa inca din copilarie, cand petrecea ore in sir desenand si realizand tinute vestimentare pentru papusile sale si, mai tarziu chiar si pentru ea. Cu toate ca era pasionata de acest domeniu, Denisa a ales sa studieze stiintele exacte si a pastrat pasiunea pentru moda drept un hobby cu ajutorul caruia evada in momentele de relaxare.

Abia mai tarziu a realizat ca sentimentul de implinire pe care il resimti atunci cand iti asculti vocatia nu are grad de comparatie. Si, in acel moment a decis sa dea curs pasiunii pentru arta modei si sa exploreze oportunitatile prin care si-ar putea transforma visul in realitate, investind timp in studii de design vestimentar si proiectare vestimentara.

Personalitatea perfectionista si inclinatia nativa inspre creativitate, alaturi de stilul autodidact care o caracterizeaza pe Denisa, au reprezentat principalele ghidaje ale designerului de-a lungul anilor dedicati studiilor. Dupa finalizarea studiilor de design si creatie vestimentara, Denisei i s-a confirmat faptul ca era intr-adevar predestinata industriei modei. Recompensa pentru devotamentul si auto-suficienta sa, a venit in momentul castigarii concursului "Young Designer on stage" organizat de Atelierele ILBAH, in colaborare cu Bucharest Fashion Week in anul 2014. Acel moment i-a oferit Denisei ocazia de a-si prezenta prima mini-colectie pe scena unuia dintre cele mai importante festivaluri de fashion din Romania.

Asa a inceput cariera sa in fascinanta lume a modei. Universul Denisei s-a transformat in momentul in care pasiunea din copilarie a putut fi materializata in propria linie vestimentara in care a investit toata energia si pasiunea pentru dezvoltarea si promovarea ei. Atelierul PassionByD se adreseaza tuturor femeilor puternice care nu se multumesc cu un look conventional si care exploreaza mereu noi modalitati de a se imbraca intr-un stil cat mai original. Orice femeie care isi doreste sa treaca de barierele clasice si care isi doreste un look lejer, sofisticat si feminin se poate identifica cu usurinta cu creatiile designerului.

Denisa Pricopie da frau liber creatiei si pasiunii sale pentru moda punand un accent deosebit pe calitatea croiului, a finisajelor cat si a tesaturilor utilizate in realizarea creatiilor sale. Alaturi de echipa sa de profesionisti in arta vestimentara, Denisa reuseste sa transforme visele in realitate. Desi PassionByD este un brand la inceput de drum, a reusit pana in acest moment sa cucereasca inimile multor femei care se regasesc in piesele vestimentare lansate pana acum.

In doar doi ani de la lansarea oficiala, brandul PassionByD a adus deja in atentia publicului cateva colectii atat de ready-to-wear precum colectia "DreamIndian" care se remarca printr-o explozie rebela de ciucuri din piele naturala si tesaturi lejere; colectia "Capsula Velsilk" devotata rochiilor de seara care aduce in centrul atentiei voalul de matase si catifeaua din matase, in croiuri lejere si senzuale si colectia de rochii de mireasa care transforma visul fiecarei viitoare mirese intr-o perfectiune tangibila. Iar cea mai recenta colectie lansata de PassionByD aduce in lumina reflectoarelor motivele de inspiratie din istoria costumului rusesc si bogatia elementelor arhitecturale reinterpretate intr-o forma misterioasa si senzuala "SkinCode". Sclipirile discrete de auriu si detaliile structurale sunt vedetele noii colectii PassionbyD. Un joc subtil de texturi semitransparente si mate invaluie femeia moderna in aura de diva si mister.

Designerul Denisa Pricopie promite sa va incante privirile mereu cu noi colectii spectaculoase care sa va uimeasca si sa va depaseasca asteptarile. Pasiunea Denisei pentru moda si design vestimentar va continua sa vorbeasca despre unicitate, eleganta si mister prin fiecare articol care poarta semnatura PassionByD.