Cuvinte tricotate

Pasionata de crosetat, Madalina Pitu din Oltenita a creat ceea ce poate cu usurinta recunoaste ca o defineste: povesti tricotate. Fie ca este vorba despre anumite cuvinte, prenume, mici expresii sau diferite obiecte(conturul acestora), orice iese din mainele Madalinei poarta o parte din ea, din zambetul ei, farmecul ei si la final primeste cea mai mare recompensa: zambetul minunat si aparte al celui, celei care l-a primit. Fiecare nou cuvant are in spate o munca de cateva zile, uneori saptamani. Cautarea perfectiunii incepe de la idee, de la creionarea schitei, alegerea culorilor potrivite, incercari pentru forma finala. Acestia sunt pasii pe care ii urmeaza de fiecare data.

Cum a inceput totul?

“Inca de mica, stateam langa mama mea si tricotam o bentita sau un fular, un ochi pe fata, unul pe dos, pentru cunoscatori. Cu timpul am descoperit ca am o pasiune pentru lucrurile hand-made fiindca este minunat sa construiesti ceva de la zero, cu mainile propri, asa cum iti imaginezi, schitezi si apoi ce ai vazut cu ochii mintii, devine palpabil. Cu atat mai mult, traim in era internetului, unde totul este accesibil si exista tutoriale de tipul “do it yourself” si mereu imi place sa incerc lucruri noi. Proiectul Cuvinte Tricotate a inceput precum un hobby, o activitate relaxanta dupa munca de birou, pentru care ma dedicam si imi solicita creativitatea, insa era antrenant si pentru suflet. Apoi, cand apropiatii au vazut ceea ce fac m-au rugat si au venit cu provocari: imi poti face, te rog, o casa tricotata?

Sunt indragostita de ghemele mele colorate si culorile pe care le combin, am libertatea de a crea noi forme si in fiecare cuvant tricotat exista o parte mica din mine. Nu as putea alege unul preferat, fiecare are povestea sa. Pot colora peretii sau chiar mobila, se agata, se lipesc pe usi sau patutul copilului. Cel mai departe au calatorit in Massachusetts, Londra si Turcia, unele fiind livrate chiar personal. Cea mai mare satisfactie este zambetul persoanelor care le primesc cadou. Raspund mereu prezent si va pot tricota povestea voastra !”

Ai ales o idee, ai ceva in minte... nu lasa acel ceva sa zaca, ci scoate-l la iveala. Adauga-i har din partea Madalinei, daruieste-l cui trebuie si uite-asa povestea se scrie tricotat pe Facebook: CuvinteTricotate (link catre adresa de f: www.facebook.com/CuvinteTricotate/).
Alege cadoul perfect!