Curs Design Vestimentar – Atelier Fashion Design


Eveniment: Deschiderea cursului de Design Vestimentar - Atelier Fashion Design

Cine: Atelierele ILBAH

Cand: Sambata, 18 IANUARIE 2014

Locatie: Bd. Dacia nr. 103 (zona Piata Spania), etaj 1, ap. 4 , sector 2, Bucuresti

Acces: inscriere la curs pe www.ateliereleilbah.ro, sectiunea inscriere sau la tel: 0729 373 342 / 0729 373 387

Designul vestimentar este una din artele aplicate, special dedicate designului hainelor si accesoriilor.

Vino la Atelierele ILBAH sa inveti arta designului vestimentar! Cursul este sustinut de designer-ul vestimentar Mirela Diaconu.
De asemenea, in cadrul acestui curs veti invata sa creati unitatile de baza, propria fusta, bluza, pantalon, etc. chiar in atelierul Mirelei Diaconu - unde se vor tine lectiile de drapaj, tipare, croitorie. Cursul este impartit intr-o parte teoretica si una practica. Ideea cursului de tipul unui atelier presupune mai mult decat un simplu curs teoretic. Noi ne axam foarte mult pe practica, pentru ca doar asa puteti ajunge sa fiti printre cei mai buni in domeniul ales de dumeavoastra. Scoala noastra pune la dispozitie toate ustensilele si materialele necesare unei bune practici. Pana la finalul cursului veti avea posibilitatea de a va crea propria colectie vestimentara, astfel veti detine primul dumneavoastra portofoliu din domeniul designului vestimentar. Pentru acest portofoliu propriu doar materialele textile se vor achizitiona de catre cursant, in functie de preferintele fiecaruia.

Durata acestui curs este de 3 luni - 2 sedinte/saptamana a cate 2-3h fiecare sedinta - total 24 sedinte. In principiu zilele in care se va desfasura acest curs sunt:

- o sedinta in timpul saptamanii - Miercuri - in intervalul orar 18:30 - 20:30 (after work)

- o sedinta in weekend - Sambata - sedinta in care vor avea loc vizite la diferite showroom-uri specializate din Bucuresti sau veti face practica in atelierul personal al trainer-ului nostru - in intervalul orar 11.00-14.00 sau 14:30 - 17:30

Acest curs se adreseaza tuturor celor care vor sa isi formeze o meserie in acest domeniu, avand posibilitatea dupa finalizarea acestui curs, sa se specializeze urmand si alte cursuri pe care noi le punem la dispozitie in acest domeniu al modei, obinand astfel o calificare in aceasta meserie.

In urma absolvirii acestui curs, participantul va putea sa profeseze meseria de designer vestimentar, obtinand o diploma acreditata de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei (prin ANC) recunoscuta national si international, diploma cu care va veti putea angaja sau deschide propria afacere.