CrisFeather Accesorii


CrisFeather Accesorii

Designer:

Cristina Pana

Telefon:

0726 000 047

Website:

www.crisfeather.com

Facebook:

CrisFeather Accesorii

Instagram:

@wearcrisfeather

Email:
office@crisfeather.com

Prezentare

Brandul CrisFeather a pornit dintr-o pura pasiune in 2013, cand inca eram in facultate. Inclinatia pentru accesoriile lucrate manual o descoperisem mai devreme, in liceu, unde am studiat specializarea design vestimentar. Pentru o vreme am lucrat doar pentru mine si apropiati, job-ul de zi cu zi, fiind cu totul in alt domeniu.

In 2018 mi-am dat seama ca pasiunea mea poate deveni un brand si am pus bazele propriei afaceri CrisFeather, marca de accesorii handmade. Nu am pornit la drum fara tinta, am vrut sa stiu exact ce urmeaza sa fac, asa ca am pus la punct un plan de afaceri bine definit.

Primele creatii in atelierul CrisFeather au fost bratari din margele, perle si pietre semipretioase. Dorinta de a evolua m-a impins insa mereu inainte si am descoperit si alte materiale. Asa am adaugat in catalogul de produse, bratari din piele si din paracord.

In vara anului 2019, am lansat o colectie de bratari pentru picior din margele si snururi rezistente la apa, care au fost tare indragite de clientele noastre iubitoare de mare si soare.

Anul 2020 a rezervat doua noi colectii de coliere, chokere si diferite bratari pentru barbati si femei.

Acum, am reusit sa lansam o colectie de bratari din paracord cu inchizatoari magnetice din inox si o linie de accesorii pentru ochelari, din pietre semipretioase de tip Cips.

Suntem deschisi oricand dorintelor clientilor, facem accesorii si la comanda, customizate exact asa cum va doriti.

Contactati-ne pentru comenzi din catalog sau personalizate pe site-ul www.crisfeather.com, contul de Instagram@wearcrisfeather sau chiar Tik Tok pe @crisfeather.