Cravata


Cravata: un accesoriu pierdut, sau purtata mai mult din obligatie decat din placere.

Ideea a pornit de la modul in care poate unii dintre oameni au uitat sa poarte un astfel de accesoriu. Este foarte adevarat ca mai gasim in magazine sa cumparam cravate fie ca obiect individual, fie la pachet cu batista aferenta. Derivatele din accesoriul numit simplu cravata au devenit de-a lungul timpului si in functie de traditia locului: papioane, lavaliere, esarfe.

Nu demult era moda de a ascunde o floare sau un buchet de flori atunci cand mergi la persoana draga. Nu s-a inteles de ce s-a recurs de unii dintre oameni la acest gest. La fel am putea spune si despre cravata. Unii sunt nevoiti sa o poarte din obligatie la serviciu, altii sunt oameni de afaceri si codul spune ca trebuie sa fie perfect imbracati, deci sa nu le lipseasca cravata si eventual acul de cravata (cu rol de pozitionare si intindere a cravatei), iar unii au renuntat la acest minunat accesoriu in favoarea camasii deschise (tip francez), a tricoului la baza gatului sau cu decolteu in V, a camasii tip tunica si multe alte obiecte de vestimentatie conexe.

Cravata se va alege intotdeauna dupa forma gulerului camasii si latimii reverului. Orice tip de cravata folosim: lata, slim, lunga, scurta, colorata sau uni, in contrast sau nu cu tinuta, noi va oferim posibilitatea de a vedea ce poate nascoci mintea designerilor ca imprimeu sau model pentru cravate.

De la imprimeuri cu personaje inspirate din benzile de desene animate si pana la propriul design, noi spunem ca orice este posibil. Nu uita ca poti purta cravata la ocazii diverse, evenimente publice sau intime, insa totul tine de atitudine si modul de imbinare a elementelor tinutei vestimentare alese.

Si pentru ca urmeaza Sarbatorile de Craciun puteti incerca unele dintre modelele de mai jos:

...sau puteti opta pentru oricare din cele alese de noi: pentru cei pasionati de moda, de sport, pentru cei pusi pe glume mereu, pentru cei cu simtul umorului dus la maxim sau asa cum o demonstreaza cateodata viata, cand o zbura porcul.