Conferinta de Leadership Feminin – The Woman – 2016

Conferinta de Leadership Feminin The Woman: Locul unde idealurile nu au limite

Forbes, EBS, Lugera sau Erudio sunt doar cateva dintre companiile reprezentate de speakerii prezenti la Conferinta de Leadership Feminin The Woman ce va reuni in 10 martie la Cluj-Napoca peste 300 femei din mediul de afaceri din Romania.

Evenimentul aduce in atentia publicului speakeri care datorita experientelor profesionale au devenit lideri in domeniile lor de activitate, precum: Maia Morgenstern (Director Teatrul Evreiesc de Stat), Oana Marinescu (Fondatoare & Managing Director OMA Vision), Mihaela Ginju (Partener & Director Executiv Erudio), Raluca Michailov (Director General BP Publishing Media), Maria Metz (Senior Vice President EBS Romania) si Cristina Savuica (Country Manager Lugera).

Mai sunt 2 luni pana cand femeile pasionate de leadership , management, lifestyle sau CSR vor putea participa la sesiuni de dezbateri, workshop-uri si prezentari in cadrul evenimentului.

Cine sunt primii 6 lideri care au confirmat prezenta la The Woman?

Maia Morgenstern este Director la Teatrul Evreiesc de Stat din Bucuresti, iar de-a lungul carierei sale s-a remarcat prin talentul actoricesc premiat la nivel national si international. Unul dintre cele mai importante premii il ocupa cel de la Festivalul Emma din Londra pentru Cea mai Buna Actrita din filmul "Patimile lui Hristos", in regia lui Mel Gibson.


Oana Marinescu este Fondatoare & Managing Director OMA Vision, fiind cunoscuta publicului larg pentru functiile de Director de Comunicare al Festivalului si Concursului George Enescu din Bucuresti, Secretar de Stat si Purtator de Cuvant al Guvernului (2005-2007).


Cu o experienta de peste 17 ani in presa, Raluca Michailov este fondatorul si proprietarul companiei BP Publishing Media, editorul revistelor Forbes Romania, Forbes Life, Up by Forbes, Lifetime si Pap Tot. Raluca a transformat Forbes Romania in cea mai dinamica licenta din reteaua mondiala Forbes.


Mihaela Ginju este Partener si Director Executiv al ERUDIO si o recomanda o experienta de peste 20 de ani in mediul de afaceri. De-a lungul activitatii sale profesionale a lucrat in companii precum Orange, GTS Telecom sau Arexim.


Maria Metz ocupa functia de Senior Vice President si Head of Delivery & Workforce Management la EBS Romania. Cu o activitate de 15 ani in cadrul companiei, aceasta a infiintat prima filiala la Sibiu si a conceput primele structuri de Delivery si Workforce Management.


Cristina Savuica este Chief Happiness Officer in cadrul companiei de consultanta in resurse umane Lugera-The People Republic, companie care in anul 2014 a inregistrat o cifra de afaceri de 40,2 milioane euro. Povestea de succes a Cristinei a inceput in anul 2000 cand a fost numita Country Manager pentru prima reprezentanta Lugera din Romania.

Femeile din mediul de afaceri se pot inscrie la Conferinta de Leadership Feminin The Woman pe site-ul evenimentului www.thewoman.ro. Conferinta de Leadership Feminin The Woman se afla la cea de-a V-a editie si este organizata de Libero Events, agentia de evenimente si PR, B2B si B2C, sub semnatura careia au loc conferinte si masterclass-uri: The Woman, HR Summit, TeCOMM, MarkDay, Digital Travel Forum, Architecture Conference & Expo, Software Architecture Day, Java Day, Agile Day, Cluj Sales Conference, Signal Connect, dar si targuri: Touristica.

Persoana de contact:
Madalina Hodorog
Project Manager
Libero Events
Tel: 0741 401 399
Email: madalina@liberoevents.ro