CONCURS relansare AmNascutAcolo.ro

AmNascutAcolo.ro se relanseaza, cu o imagine fresh si noi functionalitati! Marcam momentul cu un concurs de exceptie dedicat mamicilor!

Incepand cu luna august 2021, site-ul si comunitatea AmNascutAcolo.ro vor fi administrate de o noua echipa entuziasta si dornica sa continue si sa extinda activitatea importanta a acesteiplatforme, initiate de Roxana-AndreeaRusu, fondatoarea proiectului, in 2011.

Loredana-Ionela Dumitrescu, mamica si graviduta, cu experienta in marketing digital, alaturi de echipa pe care a coordonat-o pentru diferite proiecte in ultimii ani, isi va asuma responsabilitatea, ca atat site-ul, cat si intreaga comunitate Facebook AmNascutAcolo sa fie modernizate si constant imbunatatite, pentru a continua sa ofere un continut util si valoros mamicilor si viitoarelor mamici din intreaga tara si poate chiar de peste granite.

Noua echipa va primi in continuare suportul fondatoarei site-ului AmNascutAcolo.ro, la fel si comunitatea de mamici si gravide, prin intermediul rubricii “SfatulSpecialistului”.

“Chiar daca ma voi dedica in continuare activitatii literare, cu accent pe cartile educative pentru copii, sunt bucuroasa ca am intalnit echipa potrivita, care sa continue acest proiect de suflet, de care sunt atat de atasata. Pe viitor, imi doresc ca acesta sa evolueze, cu forte proaspete, astfel incat un numar cat mai mare de mamici si gravide sa beneficieze de avantajele comunitatii AmNascutAcolo.ro.” (Roxana-AndreeaRusu)

Schimbarea vine cu o imagine noua si moderna pentru logo si un design proaspat al paginii web, care imbunatateste experienta utilizatorului, viteza de incarcare a paginilor si face mai usoara gasirea informatiilor dorite in site.

Odată cu relansarea site-ului, AmNascutAcolo.ro, deruleaza un concurs in care mamicile care doresc sa impartaseasca experienta nasterii pe site-ul platformei, pot castiga unul din cele 4 vouchere de cumparaturi de la eMAG in valoare de 250 Ron fiecare sau unul din cele 10 premii constand in carti pentru copii de la Editura Integral, partenerul principal al concursului.

Pentru a participa, trebuie sa trimiteti povestea nasterii dumneavoastra aici si sa respectati regulamentul concursului mentionat aici. Orice poveste publicata pana la 10 septembrie 2021, va fi inscrisa automat in competitie. Mamicile castigatoare vor fi alese prin tragere la sorti pe data de 11 septembrie, informatiile vor fi publicate pe site-ul si pagina de Facebook AmNascutAcolo.ro.

De peste 10 ani, AmNascutAcolo.ro contribuie la o mai buna informare a gravidelor despre medici, maternitati, servicii medicale si experienta nasterii, venind astfel in ajutorul comunitatii de mamici din toata tara. In fiecare luna zeci de mii de viitoare mamici, viziteaza site-ul, pagina de Facebook sau grupul de Facebook, pentru a citi povestile publicate prin platforma noastră.

Alaturi de numeroasele povesti emotionante despre nastere, in plan secund pe site, sunt publicate articole despre sarcina si copii, educatie, stiri de interes si alte informatii pentru parinti.

Mulțumim tuturor mamicilor care au ales sa isi spuna povestea si sa ajute sute de mii de alte mamici din toata tara, sa ia o decizie mai informata legata de locul nasterii si a medicului in care sa poata avea incredere in acest moment important din viata unei femei.

Va asteptam cu noi povesti ale acestei experiente emotionante, si va dorim mult succes la tragerea la sorti!