Cele mai puternice femei din Romania vin la The Woman

"Principalele calitati necesare unui leader, barbat sau femeie, sunt seriozitatea, capacitatea de munca si flexibilitatea in luarea deciziilor. A fi femeie intr-un domeniu dominat de barbati nu reprezinta nici un avantaj, dar nici un dezavantaj. Am fost tot timpul confortabila cu alegerea mea", sustine Ioana Filipescu, managing Director Filipescu Visa Financial Advisors, speaker la conferinta The Woman.

Ioana Filipescu, inclusa de publicatiile financiare in topul celor mai puternice femei din Romania vine la The Woman. Ioana este specialist in investment banking, cu o experienta de peste 20 de ani in corporate finance si investment banking la BERD şi KPMG si care a condus Raiffeisen Investment Romania timp de zece ani. Aceasta a fost in spatele unora dintre cele mai mari fuziuni si achizitii realizate in ultimii ani in Romania, a oferit consultanta in vanzarea Robank, Labormed Pharma, Medlife, Deutek, Ceramica, Congaz sau in achizitiile Anzag - Farmexim, sau Groupama – Asiban şi BT Asigurari.

Chiar daca a reusit sa isi construiasca o cariera de succes si sa se afirme intr-o lume cunoscuta initial a fi a barbatilor, Ioana Filipescu sustine ca adevaratul echilibru nu poate fi atins decat atunci cand viata profesionala se imbina cu viata de familie.

"Le-as sfatui pe tinere sa nu se teama, sa mearga increzatoare pe drumul lor, cel al familiei si al carierei. Din punctul meu de vedere, una fara cealalta nu-ti asigura suficient echilibru. Implinirea vine din exploatarea la maxim a tuturor valentelor personale. Asadar si cariera si copii, si da, accentuez pluralul", a mai declarat Ioana Filipescu.

In ceea ce priveste participarea la conferinta The Woman, Ioana a spus: "Este primul eveniment "The Woman" la care voi participa si am mari asteptari! Sunt sigura ca femeile au ce impartasi impreuna, ca pot invata una de la cealalta si ca experientele de viata ale fiecarei participante vor imbogati acest eveniment."

Cristina Chiriac este un alt exemplu de femeie de succes pe care conferinta The Woman vi-l aduce. Cristina este presedintele Asociatiei Nationale a Antreprenorilor, Ambasador al Antreprenoriatul Feminin (titlu acordat si recunoscut de Uniunea Europeana), mentor al Antreprenoriatului feminin, doctorand in economie si promotor al valorilor romanesti. Cristina Chiriac, trece de la economie, la ie, atunci cand ajunge acasa. Desi este specialist in economie, Cristina iubeste traditiile romanesti si, in special, ia. Pasiunea este atat de mare, incat Cristina a pus bazele unui business: un magazin online care vinde ii. "Flori de ie nu este doar o colectie unica de ii, Flori de ie reprezinta o frantura din istoria neamului romanesc, in ea se regasesc sute de povesti de viata, povesti ce au dainuit in timp, iar eu cred ca o parte din misiunea mea o reprezinta continuarea acestei povesti!", sustine Cristina Chiriac.
Povestea acestei afaceri, dar si cum puteti reusi in antreprenoriat veti putea afla direct de la Cristina Chiriac in cadrul conferintei The Woman.

Compania AVON sustine The Woman de trei editii, iar anul acesta, in fata participantelor la conferinta va fi Raluca Kişescu, Senior Manager Commercial Marketing Avon Romania si Moldova. Cu 15 ani de experienta in marketing, Raluca Kișescu este unul dintre principalii actori ai domeniului, in Romania. In cei 9 ani de cand coordoneaza tot ceea ce inseamna activarea de brand pentru Avon, Raluca si-a pus amprenta pe multe dintre cele mai indraznete proiecte din Romania, multe in zona de advertising neconventional. In 2009, a fost desemnata de revista Business Woman "Marketerul Anului".

Alte femei de cariera care vor fi prezente la editia din acest sunt Patrizia Paglieri (Doamna de la Masterchef), Doina Costache (Head of Branding în cadrul Google), Cornelia Nicolae (country manager al Stefanel), Alexandra Stoica (director executiv DAS Engineering) si Amalia Sterescu (Public Speaking School). Conferinta The Woman va avea loc in 6 martie in Cluj-Napoca la Grand Hotel Italia. Evenimentul face parte din portofoliul Libero Events.

Pentru mai multe informatii referitoare la inscrieri puteti accesa site-ul oficial al conferintei www.thewoman.ro si pagina de FB dedicata evenimentului https://www.facebook.com/TheWomanRo.

Accesul barbatilor este permis, chiar mai mult, este incurajat.

Libero Events este o agentie de evenimente B2B si B2C avand in portofoliu manifestari in domenii ca: turism, home&deco, comert online, medical si evenimente dedicate antreprenoriatului.
Din portofoliul Libero Events: Touristica, The Woman, HR Summit, Tecomm, MarkDay, ARThitecture, Software Arcitecture Day, workshopuri si seminarii.

Persoana de contact
Laura BIRIS
Project Manager Libero Events
Tel: 004 0743 582 681
E-mail: laura@liberoevents.com