Bounty Fair – editie de Ziua Femeii 2017

Luna martie aduce primele flori de primavara, soare, sarbatori delicate, planuri marete si cate si mai cate. La Bounty Fair, editia de Ziua Femeii, vei gasi targ care reuneste 60 de artisti romani cu mii de creatii lucrate manual, cu design propriu, care serbeaza sarbatoarea de 8 martie, ziua femeii! Aceasta editie o inchinam femeii, mamei, surorii si prietenei dragi!

Bounty Fair, editia de Ziua Femeii, va avea loc in weekendul 4-5 martie 2017, la Casa Universitarilor Bucuresti.
Programul de la orele 10:00 pana la 19:00, in ambele zile.
Accesul se face pe baza de bilet, in valoare de 8 lei de persoana, iar copiii pana in 14 ani au intrarea gratuita.
Biletul include accesul in zona de targ si zona de ateliere. Biletul se achita cash, la intrare.

Scopul evenimentului este de a populariza creativitarea si talentul romanesc, de a informa oamenii despre calitatea si unicitatea produselor lucrate manual, de a sustine productia si producatorii autohtoni, dar si de a crea un mediu de dezvoltare creativa pentru copii si pentru cei dornici sa participe la ateliere. Totodata, Bounty Fair este un eveniment dedicat intregii familii, indiferent de varsta!

Ce vei gasi mai exact Bounty Fair?

- Mii de produse pentru femei, lucrate manual de 60 dintre cei mai talentati creatori si artizani romani. Astfel, vei putea oferi femeilor din viata ta un cadou cu adevarat special, de care se vor bucura garantat!
- Ateliere de personalizat cadouri.
- 10 ateliere haioase unde cei mici se vor distra si isi vor folosi abilitatile creative, cu tematici diferite, adaptabile la varstele micutilor;
- Tombola cu premii pe loc (daca cumperi ceva din targ, o rasplata de la noi primesti)
- Zona de restaurant.

De ce sa vii la Bounty Fair?

- Vei gasi sute de idei de cadouri unicat pentru cei dragi tie: cadouri cu "personalitate", pe care sa le oferi cu mandrie si bucurie.
- Este locul ideal de shopping pentru tine! Uneori ai nevoie de un mic rasfat! :)
- Este un eveniment potrivit de venit cu prietenele, la shopping, la probat haine si accesorii si redefinit stilul vestimentar.
- Vei gasi o lume a creativitatii, plina de oameni talentati si deschisi sa-ti impartaseasca pasiunea lor.
- Ai copii in familie? Daca da, trebuie sa ii aduci la ateliere: se vor distra, vor crea si isi vor dezvolta noi abilitati.

Mai multe detalii gasesti in event-ul pe Facebook:
https://www.facebook.com/events/955074044607804/