Bounty Fair – editie de martisor 2017

Hai sa ne bucuram impreuna, la Bounty Fair, de venirea primaverii!
Vei gasi un targ plin de martisoare unicate, lucrate manual de catre unii dintre cei mai talentati artisti romani, intr-o diversitate de stiluri. Pentru ca stim ca iti doresti sa oferi celor dragi martisoare deosebite, unicate, lucrate cu pasiune iti suntem alӑturi.

Bounty Fair, editia de Martisor, va avea loc in weekendul 25-26 februarie 2017, la Casa Universitarilor Bucuresti. Programul este de la 10:00 pana la 19:00, in ambele zile.

Accesul se face pe baza de bilet, in valoare de 8 lei de persoana, iar copiii pana in 14 ani au intrarea gratuita. Biletul include accesul in zona de targ si zona de ateliere. Biletul se achita cash, la intrare.

Scopul evenimentului este de a populariza creativitarea si talentul romanesc, de a informa oamenii despre calitatea si unicitatea produselor lucrate manual, de a sustine productia si producatorii autohtoni, dar si de a crea un mediu de dezvoltare creativa pentru copii si pentru cei dornici sa participe la ateliere. Totodata, Bounty Fair este un eveniment dedicat intregii familii, indiferent de varsta!

Ce vei gasi mai exact Bounty Fair?

- Mii de martisoare deosebite, realizate de 60 dintre cei mai talentati creatori si artizani romani. Astfel, vei putea oferi femeilor din viata ta un simbol al primaverii cu adevarat special, de care se vor bucura garantat!
- Ateliere de personalizat martisoare;
- 10 Ateliere haioase unde cei mici se vor distra si isi vor folosi abilitatile creative, cu tematici diferite, adaptabile la varstele micutilor;
- Tombola cu premii pe loc (daca cumperi ceva din targ, o rasplata de la noi primesti);
- Zona de restaurant;
- Atmosfera destinsa, oameni comunicativi, creativitate si tot felul de minunatii.

Mai multe detalii gasesti in event-ul pe Facebook:
https://www.facebook.com/events/1756375128018249/