Bounty Fair #42 – la umbra targului

In weekendul 29-30 iunie, generoasa gradina a Casei Universitarilor gazduieste din nou Bounty Fair pentru cea de-a 42-a sa editie.

Ideea acestei editii este de a crea, in gradina destinata targului, oaza de relaxare si inspiratie necesare vacantei ca stare de a fi.

#laumbratargului e o invitatie de a evada din cotidian indrumati de exemple de arta si creativitate romaneasca prezentate intr-un spatiu creative.

"Prin conceptul de targ creativ Bounty Fair se diferentiaza de un targ obisnuit prin faptul ca ofera, pe langa produsele expuse, si alte posibilitati de petrecere a timpului", spun organizatorii.

Peste 50 de designeri si artizani romani vor fi prezenti alaturi de ultimele lor creatii, iar intre timp vizitatorii se pot relaxa in gradina cu hamace, degusta delicii gourmet sau participa la unul dintre atelierele propuse copiilor.

Ce veti gasi: varietate de haine unicat, in serie limitata sau personalizate prin pictura ori aplicatii manual, bijuterii lucrate manual din cupru, lemn, rasina, portelan, aur si argint, genti si accesorii din piele, articole pentru casa din ceramica sau lana, jucarii din lana, cusute sau brodate manual, cosmetice naturale, miere, sucuri si alte produse BIO, sortimente de paine si patiserie cu maia naturala, tarte si quiche-uri gourmet, inghetata la butoi si bere artizanala si muzici cu stare si atmosfera prietenoasa.

Cei care se hotarasc sa vina la targ duminica pe inserat se vor putea bucura si de concertul Alinei Manole care va povesti, pe ritmuri de jazz si folk, despre Luna patrata si alte reverii.

Ajuns la editia a 42-a, Bounty Fair este targul eveniment care, de mai bine de 4 ani, aduce impreuna designeri si artizani romani entuziasti si talentati. Scopul targului este sa promoveze creativitatea si artizanatul de calitate pe piata romaneasca, selectandu-si atent expozantii si incurajand brandurile noi.

La fiecare editie peste 1500 de vizitatori de toate varstele ii trec pragul, cei mai multi revenind pentru abordarea proaspata pe care Bounty Fair o aduce de fiecare data.

Intrarea este 8 lei, iar copii pana in 14 ani au acces gratuit!

Bounty Fair #42
29-30 iunie 2019
Orele: 10:00 - 20:00
Casa Universitarilor
Strada Dionisie Lupu nr. 46
Bucuresti

Detalii: Bounty Fair #42