Bounty Fair #27

Te invitam la Bounty Fair #27 - ultima editie de vara, 8 - 9 iulie 2017, in frumoasa curte si gradina a Casei Universitarilor Bucuresti (str. Dionisie Lupu 46), alaturi de designeri romani, in mijlocul naturii, cu inghetata, limonada, hamace si multa veselie.

Targul de design romanesc reuneste peste 60 de artisti - pe care ii alegem in functie de imaginatia acestora, diversitate si inovatie, pentru ca tu, indiferent de stil, sa gasesti acel "ceva" prin care sa iti exprimi nonverbal personalitatea si pasiunile.

Bounty Fair aduce mereu bucurii si copiilor, oferindu-le peste 15 ateliere creative, foarte amuzante si totodata educationale. Fiecare editie are ateliere unicate (pe care nu le veti mai intalni la alte editii) si cateva ateliere dintre cele mai apreciate, de care cei mici nu se satura niciodata. Atelierele sunt permanente pe durata editiei. Asa ca vino cu cei mici si bucurati-va de un timp de calitate in familie.

Bounty Fair, editie in aer liber va avea loc in weekendul 8 - 9 iulie 2017, la Casa Universitarilor Bucuresti (Str. Dionisie Lupu 46, langa Parc Gradina Icoanei).

Programul incepe de la orele 10:00 pana la 20:00, in ambele zile.

Accesul se face pe baza de bilet, in valoare de 8 lei de persoana, iar copiii pana in 14 ani au intrarea gratuita.

Biletul include accesul in toate zonele evenimentului: targ, restaurant, ateliere si hamace. Biletul se achita cash, la intrare.

Scopul evenimentului este de a populariza creativitarea si talentul romanesc, de a informa oamenii despre calitatea si unicitatea produselor lucrate manual, de a sustine productia si producatorii autohtoni, dar si de a crea un mediu de dezvoltare creativa pentru copii si pentru cei dornici sa participe la ateliere. Totodata, Bounty Fair este un eveniment dedicat intregii familii, indiferent de varsta!

Ce vei gasi la Bounty Fair?

- 15 ateliere de creatie pentru copiii cu varsta peste 3 ani:
- Piesa de teatru pentru copii
- Tobogan gonflabil pentru copii
- Tombola Bounty Fair, cu premii pe loc, oferite de cateva dintre brandurile participante
- Zona de hamace in padure
- Picnic la iarba verde
- Restaurant: mancare gatita, bere si sucuri, limonada si prajituri
- Coffee-Bike Romania raspandeste aroma cafelei la Bounty Fair
- Butoiul cu inghetata ne recoreste cu aromele sale delicioase
- NOU la Bounty Fair: Selfie foto-corner in foisor
- Expozitie foto in foisor.
- Creativitate si imaginatie puse in forma cu pasiune
- Este locul ideal de shopping pentru tine! Uneori ai nevoie de un mic rasfat :)Este un eveniment potrivit de venit cu prietenele, la shopping, la probat haine si accesorii si redefinit stilul vestimentar
- Vei gasi sute de idei de: cadouri cu "personalitate", pe care sa le oferi cu mȃndrie si bucurie. Nu ai nevoie de o ocazie anume pentru a le oferi cadouri unicat celor dragi tie

Mai multe detalii gasesti in event-ul pe Facebook: https://www.facebook.com/events/1907664466118368/