Bogdan Deliu


Bogdan Deliu

Telefon:

(+40) 724 205 110

Website:

www.bogdandeliu.ro

Email:
workshop@bogdandeliu.ro

Prezentare

Am lucrat 10 ani in domeniul graficii pe calculator, am creat mii de obiecte virtuale, insa eram de ceva timp in cautarea unei meserii care sa ma implineasca la nivel artistic. Am abordat un domeniu total nou, dar oarecum legat de ce faceam, prin ideea de design de obiect, o meserie pentru care aveam nevoie doar de mainile mele, imaginatie si creativitate. Am inceput sa lucrez piele la inceputul lui 2013, cand, intamplator, am cunoscut oameni care mi-au deschis apetitul catre acest material, mi-au dat primele lectii si primele scule de la care a inceput toata pasiunea. Am avut dintotdeauna o atractie fata de materialele naturale si din tot ceea ce aveam la indemana, am ales pielea. A fost o conjunctura, sa zicem ca meseria asta m-a ales pe mine, caci n-am un motiv evident pentru care am ales asa.

Ma dedic total acestei meserii, nu e doar un hobby creativ si in final doresc sa-l transform in business profitabil. Pozitionarea mea este in noul val al designerilor romani, tineri, creativi, inspirati, eliberati de constrangerile trendurilor, ce creeaza ca forma de exprimare a personalitatii lor artistice, nu pentru a vinde in masa, obiecte in mall.

Geanta pe care o porti spune foarte multe despre tine. Eu fac genti pentru oameni care au curajul sa experimenteze, care vor sa se exprime ca sunt diferiti, pentru femei care nu se ascund in spatele gentii, ci o poarta cu un statement. Barbatii care cumpara gentile mele stiu foarte bine ce vor si cauta ceva mai mult decat latura practica a unei genti.

Lucrul pe care il faci cu mana ta are intotdeauna ceva magic, te bucura si te implineste deopotriva. Energia mea pozitiva este transferata obiectului pe care il lucrez constient, pun suflet, asta e ingredientul secret pentru care gentile mele sunt atat de frumoase. Apoi vin grija pentru detalii, dorinta de a ma autodepasi, commitment pentru un standard de calitate ridicat, dar astea sunt detalii.