BLACK LABEL


BLACK LABEL

Designer:

Sorina Alexandra Frunza

Telefon:

0757 716 447

Website:

www.blacklabel-brand.com

Facebook:

BLACK LABEL

Instagram:

blacklabel.ro

Email:
office@blacklabel-brand.com

Prezentare

BLACK LABEL este un brand creat din dorinta de a oferi piese vestimentare care urmeaza tendintele, dar, care in acelasi timp sunt “timeless”. Produsele sunt create din materiale premium, atent alese, care cu siguranta vor satisface cerintele si celor mai exigente cliente. Sunt confectionate cu o deosebita atentie la detalii, atat in ceea ce priveste accesoriile utilizate, cat si cusaturile, finisajele si croiul.

Personalitatea perfectionista si inclinatia nativa spre creativitate a tanarului designer din spatele brandului Sorina Alexandra Frunza, au reprezentat principalele ghidaje in momentul in care a debutat in lumea fashion-ului sub brandul propriu BLACK LABEL.

Prima colectie capsula in care regasim rochii de zi, de seara si cocktail, inspira gratie, eleganta, rafinament, feminitate si glamour.

Pentru aceasta colectie oferim si posibilitatea confectionarii produsului dorit made-to-measure, deoarece dorim ca produsele noastre sa imbrace armonios orice corp si sa avantajeze orice proportii.

Din dorinta de a oferi o experienta completa updatata la momentele in care ne aflam, am lansat si colectia “BASICS” in care regasim piese vestimentare versatile, care pot fi purtate de zi cu zi, precum: top-uri, body-uri, salopete, trening-uri, cu un touch cool si stylish, adaptate dupa ultimile tendinte.

Prin creatiile noastre dorim ca femeile ce aleg sa le poarte, sa se faca remarcate in orice moment al zilei si cu orice ocazie.