Black Friday – cand preturile scad, inaltimea tocurilor creste la pantofii Diane Marie


Vineri, 29 noiembrie, Diane Marie isi propune să crească inaltimea tocurilor. De-a lungul intregii zile, toate produsele de tip Stilettos vor avea o reducere de 40%. De la ora 18:00, doamnele sunt asteptate la un cocktail in magazinul de pe strada Intrarea Selari, nr. 4 din Centrul Vechi, pentru a discuta despre tocuri, materiale, culori si modele.

"Clientele noastre sunt femei puternice, sigure pe sine, iar personalitatea lor este reflectată de pantofii pe care ii poartă. De Black Friday nu ne interesează preturile, ci inăltimea tocurilor", Diana Nedea, fondator Diane Marie.

Seara se va incheia cu o tombolă a hashtag-urilor. Toate persoanele care vor proba o pereche de pantofi Diane Marie in perioada 19-29 noiembrie si vor urca o poză pe o retea de socializare (Facebook, Twitter, Instagram sau Pinterest) cu hashtag-ul #dianemarie vor avea sasa să câstige o pereche de pantofi stiletto.

Aflati mai multe detalii aici https://www.facebook.com/events/400221946746950/


Despre Diane Marie

Diane Marie este un brand 100% românesc, creat de Diana Nedea. Produsele sunt realizate manual, din piele naturală. Acestea se adresează unor femei puternice, increzătoare, care nu se tem să aleagă pantofi in ton cu personalitatea lor. Mai multe detalii: www.pantofidianemarie.ro


Contact:

Diana Nedea
Diane Marie Studio
Sos. Berceni nr 8, sector 4, Bucuresti
Email: office@pantofidianemarie.ro
Website: www.pantofidianemarie.ro
www.facebook.com/PantofiDianeMarie
Tel: (+4)0723.542.349