BELT


BELT

Telefon:

0742 663 364

Website:

www.belt-concept.com

Facebook:

BELT

Instagram:

beltconcept

Email:
contact@belt-concept.com

 


Prezentare

In viziunea noastra, curelele nu sunt doar obiecte indispensabile in viata de zi cu zi, ci accesorii vestimentare menite sa ne imbogateasca tinuta si sa reflecte un stil personal.

Asadar, obiectivul nostru a fost sa cream un model unic, eclectic, potrivit gustului tau in moda si imbracaminte.

Am ales sa iesim din tipar si sa inlocuim sistemul clasic de prindere cu unul inovator, bazat pe un design minimalist si estetica la libera ta imaginatie.

In plus, fiind extrem de pasionati de prelucrarea lemnului, am decis sa implementam acest element nobil in curelele noastre.

Rezultatul ?

Un produs nou, original. Nu neaparat excentric, dar individual. Nu pentru toti, ci pentru tine.

Curelele si cataramele sunt detasabile si interschimbabile, astfel incat iti poti configura propriul model, dupa bunul tau plac. Elementele pot fi achizitionate separat. De exemplu, poti opta pentru 2 curele si 4 catarame, caz in care vei avea la dispozitie 8 combinatii, mai exact 8 curele.

Fii creativ si creaza-ti colectia care sa te reprezinte !

Poti alege din peste 340 de combinatii posibile. Cate una pentru aproape fiecare zi a anului.

Cataramele pot fi personalizate prin gravarea oricarui text, simbol sau imagine.

Asadar, fie ca iti doresti un model special pentru tine, fie ca esti in cautarea cadoului perfect pentru cei dragi, o curea personalizata este mereu o idee buna.

Fii original si transmite un mesaj !

Intra pe www.belt-concept.com, alege un model implicit din colectia noastra sau configureaza-ti unul propriu alegand tipul de catarama, culorile si, eventual, esentele de lemn !

BELT - Un produs 100% romanesc!