Beauty & Style by Catalin Botezatu, Iasi

Catalin Botezatu ajunge la Iasi cu workshop-ul de modeling "Beauty & Style by Catalin Botezatu".

Daca doresti sa ajungi model profesionist sau daca ai putina experienta in acest domeniu, poti invata de la cel mai cunoscut designer roman, Catalin Botezatu, secretele meseriei de manechin si model international.

Pe 20 martie, ora 13:00, sunt asteptati cei cu varsta cuprinsa intre 6 si 21 ani, la Hotel Unirea - Sala Vega, din Piata Unirii, nr. 5, pentru a descoperi secretele meseriei de manechin.

La sfarsitul acestui workshop, participantii vor fi inscrisi in bazele celor mai mari agentii de modele din Romania si vor primi o diploma de participare din partea reputatului designer.

Durata acestui workshop este de doua ore, iar accesul se face exclusiv pe baza biletelor puse in vanzare in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, magazinele Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati folosind cardul Paypal, cardul de tichete culturale Sodexo, prin intermediul facturii Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Valoarea unui bilet de acces la workshop-ul de modelling "Beauty & Style by Catalin Botezatu" este de 300 lei si este valabil pentru o persoana.

20 martie 2020
Hotel Unirea - Sala Vega
Piata Unirii, nr. 5, Iasi
Ora 13:00

Detalii: Beauty & Style by Catalin Botezatu, Iasi