Au inceput inscrierile pentru Sole & Shape 3

Cel mai mare urban market din Romania - SOLE & SHAPE - revine cu o noua editie anul acesta!

Totul se intampla pe 4 si 5 aprilie, intr-un loc special - fosta fabrica Pionierul.

INTRAREA la eveniment este LIBERA pentru vizitatori!

Pentru acei din voi care (poate) nu cunosc fabrica cu pricina, aceasta are o istorie cel putin interesanta - plecand de la numele initial de Talpa, trecand perioada socialista cu incaltaminte fabricata pentru Adidas (vreme de aprox. 3 decenii) si pana la inchiderea si falimentarea ei la inceputul anilor '90.

Fosta fabrica este pozitionata central, intre zona Unirii si Tineretului - foarte usor accesibila.

Event-ul va avea loc in cladirea unde era o linie de productie candva, la etajul 1. Ca si intindere locul este de 3 ori mai mare comparativ cu cel de la Ciclop si mult mai inalt.

Pe data de 3 seara vom avea un opening party in colaborare cu cei de la Club Colectiv - care se afla usa in usa cu intrarea catre eventul nostru.

Sambata pe zi va avea loc urban market-ul incepand cu ora 12:00 si pana la 20:00. Sambata seara vom avea din nou un event in Club Colectiv - dj/live act. Duminica pe zi va fi din nou urban market-ul pana seara la ora 20:00.

Bineinteles, eventul va cuprinde pe langa expozitia si vanzarea propriu zisa de produse, live tattooing, live paiting/graffiti (numai cu spray-uri pe baza de apa), o instalatie speciala, o expozitie cu incaltaminte si rachete de tenis care dateaza din '70 - '95 + multe alte lucruri interesante pe care inca le punem la punct.

Toti aplicantii care se vor inscrie la event vor fi atent selectati, unul cate unul, tinand cont de intregul nostru concept. Selectia care se va gasi expusa/la vanzare va cuprinde: incaltaminte/sneakers, haine si accesorii (genti/rucsace/ochelari/ceasuri/samd), bikes & skates, reviste si alte jocuri/lucruri speciale - vintage, urban si/sau contemporan, atat for mens, womens cat si unisex.

Event-ul poate fi gasit pe facebook aici:
https://fb.com/events/1022227347794009/

Au inceput inscrierile pentru cea de-a 3-a editie SOLE & SHAPE.
Va invit sa participati si sa va inscrieti!

Pentru a usura tot procesul, va rog sa urmati pasii de aici:
http://soleandshape.com/table-reservation/

Toti cei care reprezinta un brand (exclus doar sosete, un joc, samd) sunt rugati sa ma contacteze direct prin email si/sau la 0755 164 301.