Atipic Beauty 2013 – Supported by Alin Galatescu, la Cluj-Napoca


"Ai grija sa obtii ce iti doresti in viata sau vei fi obligat sa te multumesti cu ce primesti"
(George Bernard Shaw)

Sustinut de Alin Galatescu la initiativa Magdei Coman, Atipic Beauty introduce un nou concept in Romania: moda pentru persoanele cu dizabilitati. Evenimentul, acum la a doua editie, va avea loc in data de 30 octombrie 2013, la Hotel Opera Plaza, Cluj-Napoca. Evenimentul este organizat de Asociatia "Open Your Heart" in parteneriat cu Performed Events si va fi prezentat de Cosmina Pasarin.

Showul va fi unul atipic, inedit, sub forma de prezentare de moda unde vor defila fotomodele cu dizabilitati. Avand in vedere prejudecatile sau pur si simplu lipsa de informare a publicului larg in ceea ce priveste barierele cu care se confrunta persoanele cu dizabilitati, se doreste constientizarea si propagarea acestui nou concept in industria modei, pentru a incuraja publicul sa priveasca dincolo de aceste obstacole fizice si sa vada frumusetea din spatele aparentelor si puterea acestor persoane deosebite.

"Frumusete fara limite"

Acest eveniment doreste sa demonstreze ca persoanele cu dizabilitati pot sa realizeze orice isi propun, avand sprijinul societatii pentru a evolua atat pe plan personal, cat si pe plan profesional. Prezentarea se va face din alta perspectiva decat cea tipica, mai exact se va accentua frumusetea care invinge boala. Vor fi aduse pe podium, in prezentare de moda, 15 modele in scaun cu rotile, fiecare fiind insotita de o vedeta autohtona. Astfel, publicul se va convinge ca eleganta vestimentara nu are granite si poate fi adoptata fara inhibitii.

Alaturi de modelele utilizatoare de scaun rulant vor pasi pe scena: Anya Marian, Roxana Iliescu, Roxana Nemes, Viorica Macovei, Luciana Indre, Cristina Szekeli, Roxana Hulpe, Ramona Farcas, Irina Gaspar, Ornella Radis, Teodora Cristurean, Mirela Constantin.

In cadrul evenimentului vor sustine concerte Anya si Roxana Nemes.

Contact:

Andreea Nitescu
Performed Events
contact@performed-events.ro