Atelierul de cochetarie

Marcam sfarsitul iernii printr-o duminica dedicata lucrurilor frumoase si delicate, pentru a intampina primavara cu stil si eleganta. "Atelierul de cochetarie" va ofera ocazia sa descoperiti puterea celui mai rafinat accesoriu: palaria.

Vom intelege semnificatii si mesaje pe care le putem transmite prin palaria pe care o purtam, cum poate fi o expresie a personalitatii noastre si ce culori si forme ne avantajeaza. La final, fiecare va pleca acasa cu un fascinator din fetru, creat special dupa stilul si personalitatea sa.

Fascinatoarele din fetru sunt versatile si usor de purtat, fiind prinse de bentite. Se potrivesc atat tinutelor elegante, cat si celor de zi cu zi. Fie ca mergi la o intalnire, la birou sau la o plimbare in parc, acesta te va scoate din anonimat si te va face sa radiezi in ochii privitorilor.

Atelierul va fi coordonat de Corina Leca, care va va ghida pas cu pas pentru realizarea unui fascinator din fetru pe parcursul zilei.

Corina Leca a studiat arta realizarii palariilor la Londra cu designeri renumiti care realizeaza palarii pentru membrii Casei Regale Britanice. Din 2017 a infiintat DeCorinaHats, un atelier de palarii unicat si de serie mica care livreaza palarii de lux in toata lumea.

Fiecare participant va putea alege culoarea fetrului si accesoriile dorite din stocul pus la dispozitie de organizator pentru a-si crea piesa unica prin care sa-si evidentieze personalitatea.

Vom avea o dupa-amiaza de rasfat, intr-un cadru luminos, atmosfera relaxanta si design care sa ne stimuleze creativitatea. Vom fi inconjurati de lucruri frumoase, vom degusta bauturi aromate si preparate delicioase.

Numarul de locuri este limitat pentru 10 persoane.

Atelierul de cochetarie
23 februarie 2020
Relatii la:
telefon: 0721 250 633
mail: contact@decorinahats.com
Wineful, Bucuresti

Detalii: Atelierul de cochetarie