Artisti cu Haz


Artisti cu Haz

Adresa:

Com. Parta, Sat Parta, nr. 52A
Judet Timis

Telefon:

0726 410 505

Website:

www.artisticuhaz.ro

Facebook:

Artisti cu Haz

Pinterest:

Artisti cu Haz

Email:
contact@artisticuhaz.ro

Prezentare

Afla despre noi

Experienta noastra a inceput prin crearea de tricouri personalizate pentru clientii nostri, pana cand am decis sa ne separam si sa cream propriul nostru brand cu design-uri 100% originale, diferite, amuzante create de noi prin care sa ne exprimam inventivitatea.

Imbracamintea este mai mult decat ceva de purtat, este si o oglindire a personalitatii tale. Deci, de ce sa nu alegi sa porti ceva diferit, ceva original, ceva hazliu? Noi ne-am gandit la asta si ne-am hotarat sa ii incurajam pe toti care au nevoie de un impuls.

Tricourile noastre pentru asta au fost gandite.

Am pornit de la un sigur design, insa ne-ati inspirat sa cream pentru voi noi modele de tricouri cu print personalizat. Procedeele de printare folosite asigura rezistenta la multiple spalari fara a degrada design-ul.

Oferim tricouri cu design fun pentru toata lumea: femei, barbati si copii.

Marimile variaza de la xs la xxl pentru a se bucura cu totii de ele. Alege print-ul preferat si personalizeza-l in culoarea ta preferata pentru ca noi iti oferim o paleta variata de culori: alb, negru, albastru, bleu, verde, indigo. Astfel vei sti ca tricoul te va reprezenta in totalitate si ca vei atrage toate privirile cu cele mai hazlii tricouri.

In viitor planuim sa cream noi design-uri la care poti contribui si tu.

Ai vazut ceva amuzant care crezi ca merita impartasit? Noi cu asta ne ocupam!

De asemenea, lucram la a adauga aceste design-uri si pe alte tipuri de haine sau accesorii in viitorul apropiat.

Pana atunci, poti sa te bucuri de patru design-uri super hazlii: Omida cu Bocanci, Barza cu Tate, Razi ca Vaca la Bariera si Dispari ca Magaru-n Ceata.

Alege sa porti modele de tricouri hazlii, cu personalitate care sunt disponibile in mai multe culori si marimi. Fa primul pas si incepe colectia ta vestimentara cu mesaje hazlii. Noi o vom intretine in permanenta. De asemenea, poti oferi un cadou cu totul si cu totul deosebit care sa nu treca neobservat.

Vrei si tu tricourile de la Artisti cu Haz?

Atunci Cumpara Acum de pe site: www.artisticuhaz.ro