Apois Bijuterii !

Bijuteriile sunt acel accesoriu cu care o femeie isi imbunatateste tinuta si se rasfata intotdeauna.

O brosa, un inel, cercei, bratari, coliere si multe altele cu care poti completa o zi intreaga lista sunt prezente mereu alaturi de noi.Dar cum facem sa avem ceva altfel, ceva unicat, lucrat doar pentru noi ?

Solutia este sa personalizam sau sa ne indreptam catre creatorii de hand-made.

Un astfel de creator este Ramona Morar de la ‘a pois bijuterii’, pe care am descoperit-o de curand.

Ramona coase manual brose de diferite forme si preferinte: gandacei, initiale, inele de esarfa, dar si cercei.

Pentru realizarea acestor accesorii foloseste cristale, pietre de nisip, paiete sau cum spune ea ‘tot ce straluceste frumos’.

Intrebata care sunt bijuteriile pe care ii place sa le confectoneze cel mai des, Ramona Morar ne-a spus ca preferatele sunt gandaceii, desi necesita mai mult timp si efort pentru realizare.

Ceea ce realizeaza este in exemplar unicat, pentru ca dupa terminarea unui accesoriu , nu urmeaza aceeasi schita si tipar pentru urmatoarea bijuterie.De fiecare data lasa inspiratia sa-si spuna cuvantul si sa puna amprenta pe rezultatul final.

Creatiile ‘a pois bijuterii’ sunt minunate si pot fi purtate la orice varsta, drept marturie sta comanda unui paianjen pentru un baietel care locuieste cu familia in Italia. Asadar bijuterii fara granite !

Bijuteriile, aceesoriile Ramonei se pot oferi in dar atunci cand vrei sa faci un cadou deosebit unei persoane pe care o respecti si indragesti sau pot fi un dar grozav pentru tine insati !