Andreea Badala semneaza design-ul pentru noua colectie MAAM

Brandul romanesc MAAM, singurul producator din Romania de articole compresive post-operatorii in chirurgie plastica si estetic lanseaza prima sa colectie de lenjerie semnata de Andreea Badala, fondatoarea celebrului brand pret-a-porter MURMUR. Cu o prezenta internationala, MAAM devine si singura companie din lume care vine in sprijinul clientelor sale cu acest tip de lenjerie pentru stadiul III al recuperararii post-operatorii, ele putand fi purtate incepand cu saptamana a sasea dupa interventie.

Brandul MAAM a fost lansat in anul 2007 de catre doctorul Daniela Visinescu din dorinta de a ajuta pacientii care au trecut prin proceduri chirurgicale plastice, estetice sau reconstructive sa se recupereze in siguranta si de a imbuntati viata pacientilor prin crearea de bustiere si articole de lenjerie compresive de inalta calitate, creand, astfel, produse care sunt atat utile, dar si in care pacientele sa se simta confortabil in perioada de recuperare post-operatorie.

“Pacientele ajungeau la noi, dupa operații de augmentare mai ales, si isi puneau intrebarea daca vor fi nevoite sa poarte tot timpul acele bustiere medicale anoste. Fiecare persoana care investeste in astfel de proceduri doreste sa fie vazuta, sa se bucure, sa arate si sa se simta sexy. Ne-am dat seama rapid ca pacientele aveau nevoie de incurajari, sa aiba posibilitatea sa poarte lenjerie decupata si frumoasa, chiar si dupa o perioada post operatorie scurta.” mentionează Daniela Visinescu, fondator MAAM.

Colectia MAAM | Andreea Badala este o colectie unitara creata special pentru femeile care doresc sa se simta bine in pielea lor.

“Colaborarea cu Andreea Badala a venit natural, o urmaream de mult timp, stiam ce face si la ce nivel isi duce creatiile, vazusem in piesele ei atentia pentru formele corpului, imi placeau liniile perfect conturate ale creatiilor sale pentru propriul brand MURMUR. Ne doream o colaborare cu cineva care sa coaguleze toate dorintele si nevoile clientelor noastre. Este o bucurie aceasta colaborare cu Andreea, am invatat atat de multe in aceasta perioada, dar mai ales am descoperit ca este o femeie care lucreaza cu blandete si curaj, care viseaza, materializeaza si aduce in creatia sa tot ceea ce reprezinta.” completeaza Daniela Visinescu.

Andreea Badala, fondatoarea si head designer MURMUR, a inceput afacerea in 2011 ca o reconectare cu feminitatea si senzualitatea. Aspectul feminin al femeii din anii 1950, ritualul dezbracarii si formele de lenjerie vintage traduse in pret-a-porter modern sunt repere constante ale universului MURMUR. Brandul este purtat de VIP-uri precum Lady Gaga, Madonna, Beyoncé, Miley Cyrus, Ariana Grande, Katy Perry, Rita Ora, Kristen Stewart si Dua Lipa si a fost prezentat in publicatii internationale precum Vogue UK si revista Paper.

”Ma bucur ca universul creatiilor mele ajunge acum si la un alt tip de public intr-un context in care increderea dobandita deja de MAAM in randul pacientelor se completeaza acum cu piese cu linii curajoase si feminine, specifice unui stadiu avansat al intervalului post-operator. Este prima colaborare cu brand-ul MAAM si sper sa ajungem la cat mai multe femei care sa se simta increzatoare si sa se bucure deplin de propria feminitate.“ spune Andreea

Portofoliul MAAM cuprinde produse care raspund nevoilor pacientelor pe parcursul intregului proces de recuperare postoperatorie (etapele I, II, III), precum marirea sau reducerea sanilor, mastopexie, reconstructia sanilor, ginecomastie, liposuctie, abdominoplastie , interventii faciale si la brațte, gluteo-plastie si multe altele. Astazi, MAAM este un producator european de top de articole de imbracaminte compresive atat pentru femei, cat si pentru barbati, recunoscute pentru calitatea lor exceptionala, designul rafinat, confortul si functionalitatea lor.

Credit foto: Sabina Costinel

Articolele din colectia MAAM semnate de Andreea Badala pot fi achizitionate online de pe www.bustieremedicale.ro sau direct din showroom-ul aflat pe Str. Uruguay 22A, sector 1, Bucuresti.