Anca Irina Lefter


Anca Irina Lefter

Telefon:

+40 722.482.148

Website:

www.ancairinalefter.ro

Email:
ancalefter@gmail.com

Prezentare

"Cut by hand, created with love" – asa s-ar putea defini creatia designerului de accesorii Anca Irina Lefter

O vizionara romantica, cu inclinatii catre arta si cu un plus de nebunie printre cei din generația ei, designerul Anca Irina Lefter este membru al Uniunii Artelor Plastice din Romania si absolventa a The European Institute of Design din Barcelona, sectiunea Design de Accesorii.

A studiat designul si procesele de prelucrare si manufacturare ale materialelor naturale utilizate in realizarea accesoriilor la The European Institute of Design din Florenta si la "Santa Croce - The Leather School" din Florenta. In timpul studiilor a invatat secrete vechi, de peste 600 ani, ale artistilor ce prelucreaza pielea naturala, si-a imbunatatit abilitatile in selectarea materialelor potrivite cu designul accesoriilor si a perfectionat tehnicile de prelucrare, croire si executie.

Creatiile Anca Irina Lefter sunt realizate manual de mestesugari talentați, cu experienta de peste 25 de ani in prelucrarea si realizarea accesoriilor din piele naturala, scopul final al proceselor de creatie si executie fiind un stil cu adevarat unic, finisaje incantatoare si accesorii indraznete, cu design inovator.