Ambra Design


Ambra Design
designer Cristina Iacomi

Adresa:

Calea Bucuresti, nr.24, Bl.35, vis-a-vis de Hotel Ramada, Pitesti

Telefon:

0728 905 080

Website:

www.ambradesign.ro

Facebook:

Ambra design

Instagram:

Cristina Iacomi

Pinterest:

Ambra Design

Email:
ambradesign@yahoo.ro

Prezentare

Cristina Iacomi este o creatoare de moda din Romania, pasionata de moda, design si pictura.Vestimentatia din colectiile sale este vazuta ca mijloc de a exprima ceea ce suntem si ceea ce simtim, dincolo de sabloane.

S-a nascut in Bucuresti, capitala Romaniei, la data de 31 octombrie 1979. In timpul facultatii colaboreaza cu diferite publicatii pe parte de design. Tot din timpul facultatii incepe sa se preocupe de creatia vestimentara, pasiune pe care a cultivat-o inca din copilare, publicand prima data creatii vestimentare in revista scolii generale pe care o frecventa.

Prima colectie ia nastere in anul 2014, fiind dedicata copiilor si s-a lansat sub numele brandului propriu Ambra Design.In anul 2014 deschide primul magazin al brandului Ambra Design, in vederea comercializarii creatiilor proprii.

In primavara lui 2015 debuteaza cu o colectie limitata de esarfe de matase naturala hand-painted.Tot in acest an, are loc prima prezentarede moda.In 2016 are loc prezentarea de moda etalon in domeniul creatorilor de moda pentru copii - Kids Fashion Week Bucuresti, alaturi de nume consacrate ale design-ului romanesc(Catalin Botezatu,Clara Rotescu, Rita Muresan).

Brandul creat s-a diversificat, extinzandu-se la productia de tricotaje, rochii de seara de dama si accesorii din piele: genti si bijuterii, totodata devenind si marca inregistrata. Majoritatea creatiilor sunt unicat, hand-made, cu un deosebit accent pe detalii.

Colectiile Ambra Design sunt dedicate femeilor moderne, dar care pastreaza in suflet senzualitatea si feminitatea, este simbioza perfecta intre poveste, arta, moda, eleganta si pasiune.

Materialelele folosite ne duc si ele cu gandul la stralucirea evenimentelor speciale.Brandul, pe langa seriile limitate, produce si piese coture si costum-made.Designerul brandului, Cristina Iacomi s-a impus pe piata nationala a modei, depasind si hotarele tarii prin prezenta la diferite saptamani al modei internationale si targuri de profil.