Adina – de la Glina la Palat

Adina Asavoaie, fetita superba cu o poveste de viata trista, s-a transformat intr-o adolescenta superba! A implinit recent 14 ani si isi construieste o aparitie in modelling, alaturi de agentia It kids USA LLC din New York care o impresariaza.

Cu ajutorul managerului Catalina Buzdun, Adina “papusa de la Glina” a reusit sa ajunga pe mari scene in Bucuresti, iar acum este implicata intr-un summer camp, filmat ca un reality show. Astfel, Adina va locui o saptamana la Palatul Snagov, unul din domeniile iconice ale Romaniei, unde va filma pentru acest reality show, destinat copiilor, pre-adolescentilor si adolescentilor, alaturi de alte 10 fete intre 10-15 ani, in mediul carora s-a adaptat perfect.

Adina va participa la workshopuri si masterclassuri de makeup, beauty si ingrijire a tenului, celebrity PR, dictie, gratie, teatru, coregrafie, modelling, photomodelling, mass media samd. Colegele ei: Sara, Andreea, Paula, Karina, Sara Anastasia, Elinor, Stephanie, Maria, modele professionale deja, cu experienta in podiumurile de la Paris, Milano, Londra sau New York, sunt incantate sa-si petreaca saptamana alaturi de ea la Palatul Snagov. Pe un domeniu de 16 hectare, cu kilometri intregi de padure, cu celebra resedinta a sotilor Ceausescu, care numara 114 camere, fetele au si module de sport, yoga pentru copii, nutritie si vor filma doua videoclipuri pentru doua cover-uri celebre, pe care le-au adaptat vietii lor de modele.

Pe 28 iunie, de la orele 18, managerul ei, Catalina Buzdun- Rafaila renumita pentru pepiniera de talente pe care o impresariaza - Paula Both, singura romanca de pe Broadway, Maria Flacau cele mai multe titluri de miss intr-un an, Andreea Costache- cea mai mica participanta de la Miss Romania, Sara Buzdun- prima fetita invitata vreodata la Little Miss world, etc. - organizeaza It girls summer show, un fashion show privat, cu 5 colectii ale brandurilor: Lee cooper, Kenvelo, Time-out, Two kids clothing, Corinne style, Emma concept wear, Svetlana Karahan, Kid issue. Respectand distantarea sociala, evenimentul va fi organizat la debarcaderul Palatului, intr-o locatie mirifica, ce va include un peisaj de poveste si animatori care au participat la Romanii au talent.

It girls reality show- prima si singura emisiune online de modelling pentru copii si adolescent.

“Ideea de a produce o emisiune pentru copii si adolescenti passionati de modelling mi-a venit in timpul izolarii impuse de starea de urgenta. Am adunat impreuna pentru 3 saptamani intr-o locatie de lux in Dorobanti o echipa de peste 20 fete ca sa aratam publicului rutina unui model. Ce mananca un model copil, cum se imbraca, ce informatii trebuie sa stie despre nutritie, dieta, sport, makeup, beauty, mass media, social media, PR, design, stil, modelling, photomodelling samd. Am facut toate filmarile cu scopul de a le imprima aceasta rutina modelelor participante dar si de a transmite un mesaj pozitiv copiilor care le urmaresc. Acela ca, daca isi doresc ceva cu tot sufletul, pot! Marturie ne stau fetele din Agentie care au reusit sa ajunga pe cele mai mari scene ale lumii, sa filmeze pentru reclame, filme sau campanii, sa prezinte pentru branduril celebre. Recent am venit la Palatul Snagov unde vom sta o saptamana la filmari fiindca mi-am dorit sa aiba parte de mai multa miscare si aer liber, iar aici avem din plin”, mentioneaza Catalina Buzdun- Rafaila.