A&A Vesa


A&A VESA

Adresa:

str. Banatului nr. 14
Sebis, Judet Arad

Telefon:

0755 819 014

Website:

www.vesa.ro

Facebook:

A&A Vesa

Instagram:

aa_vesa

Email:
contact@vesa.ro

Prezentare

Firma A&A Vesa a fost infiintata in anul 1994 ca societate comerciala, oferind si completand treptat o gama de haine din blana, cojoace si accesorii, rasfatand mii de clienti din Romania, cat si din afara tarii. Fabrica are propria tabacarie cu o capacitate de 500 de piei pe zi, oferind posibilitatea de a confectiona 300 de haine pe luna.

De-a lungul timpului, inca de la infiintarea sa in anul 1994 firma A&A Vesa s-a facut remarcata atat printr-un design feminine, cat si printr-un design masculin.

In ciuda faptului ca hainele de blana tind a fi percepute drept pretentioase, noi am reusit sa imbinam eleganta cu utilitatea si sa cream piese de vestimentatie casual sau elegante in toate culorile realizate la cele mai inalte standarde ale calitatii.

Designerii si echipa noastra cu multi ani de experienta, pasiune si talent creeaza haine de blana cu un design unic caracterizat de eleganta, rafinament si bun gust. Gama noastra de produse este una larga avand o multitudine de articole: haine, veste, fulare, manusi, papuci de casa , gulere, caciuli, cape, fiind confectionate 100 % din blanuri naturale: piele cu blana de miel merinos, blana de vulpe polara, blana de vulpe rosie, blana de raton sau blana de nurca.

Produsele comercializate sunt confectionate din blana naturala achizitionata din Romania si Uniunea Europeana, nefiind utilizata blana provenita de la specii de animale aflate pe cale de disparitie.

Articolele A&A Vesa sunt recunoscute pentru rafinamentul, autenticitatea si eleganta desavarsita dincolo de ciclicitatea sezoanelor, fiind realizate cu deosebita maiestrie si pasiune, ele pot fi admirate in magazinele noastre din Arad, Bucuresti Galati si Timisoara, iar pentru confortul dumneavoastra la fel puteti face cumparaturile accesand magazinul nostru online.

De asemenea ne puteti gasi si in judetul Arad, pe DN793 la Fabrica de Blanuri A&A Vesa, unde sunt realizate toate produsele.